Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je pojedince uhvatio strah od hapšenja. Biće hapšenja to sigurno , a ovi neka galame do mile volje.
Sta ce besposlicari raditi nego protestvovati a posle vam opet Srbi krivi sto nemate hljeba da jedete
Danas sam sa Vama.Puno pozdrava.
Vi borci u federaciji ste najobicnije vucibatine. Prvo, niti ste vi naki borci niti ste sta odbranili....vis te se dokopali (maznuli) stanove, kredite, auta, pemzije, dodatke i lupetate o tome kako treba da drzava sljaka. Ja bi vas sve skino sa drzavnih jasli i poslo na njivu. S vama manipulisu jos malo veci salabajzeri nego sto ste vi. Hajde, izlzaite na ulicu i harlaucite o pravdi i nepravdi...komedijasi. A Sadovic vam je taman ko kec na 11...isti i malo gori od vase vodjstva...
jeb ga od stare slave se ne zivi...rat je brat a u miru valja zasukat rukave, svima jednako pa dokle ko stigne...
cetvrta vojna sila u evropi, a ovaj svrakonja, je li to onaj prvoborac koji je vodio rat iz inostranstva?
cetvrta vojna sila??????? amerika, rusija, engleska pa jugoslavija, jel?nesto mi to sumnjivo.sta je s kinom?sta je sa indijom,pakistanom , francuskom drzavama koje posjeduju nuklearno oruzije?mozda cetvrta u evropi.
ma mu im srpsku je be m p i c k e cet ni c ke