Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to patka da pocne raditi rafinerija bosanski brod!
ma kenjaju svi politika je to da im daju dozvole da mogu zavrtati cisto sumnjam da za djaba rade :) ako im to neide to paprike ne prodaju :)
Neka vala dižu cijene. Čini mi se, što je gorivo skuplje to je auta na cestama više. Znači narod ima para. Jer jeftinije kupiti polovno auto nego ga filovati gorivom. Godišnje ispade skuplje gorivo od auta, ali se i dalje vozi i kupuje. Pa bujrum.
kako ih nije stid... gorivo na svjetskom trzistu je pojeftinilo ya preko 9 dolara po barelu. Kada je gorivo bilo 49 doalra podigli su cijene.. sada je barel nafte tek 40 dolara i cijena mu pada svakog dana a oni hoce da povecaju cijene. majku im prokletu... malo im sto do sada kradu i mijesaju gorivo sa svim i svacim, uvoze najjeftinije gorivo koje ne odgovoara standardima nego hoce da i placamo gorivo po istoj cijeni ko u euroskoj uniji gdje je gorivo cisto ko suza.. ja cu sebi kupiti biciklo..