Iskreno priznanje
115

Severina: Početak mojih tridesetih obilježio je film, najgore mi je bilo kako će moj razrednik reagirati

N. C.
Severina
Severina
Severina je u novom intervjuu, između ostalog, istakla da je njene tridesete obilježio film te otkrila šta je prvo pomislila tada.

Pjevačica je u intervjuu za Gloriu govorila o brojnim temama, ali je najviše pažnje privuklo pitanje o njenim tridesetim. Severina je i na to pitanje odgovorila, iako joj sam početak novog desetljeća nije bio nimalo lagan niti joj je ostao u lijepom sjećanju.

"Taman sam završila turneju 'Virujen u te', ali početak mojih tridesetih je obilježio film. Najgore mi je bilo tada kako će moj razrednik iz srednje škole, kao će moji profesori reagirati. Tek sam kasnije pomislila na mamu jer se uvijek podrazumijeva da je mama uz tebe jer te i poznaje", priznala je pjevačica.

Severina je potom odgovorila na još nekoliko zanimljivih pitanja. Voditeljica je upitala kako je moguće da se još "nije rodila nova Severina", a ona je kazala da to nikom ne bi poželjela.

"Ja stvarno ne želim nikome da bude nova Severina. Jednostavno, ja želim svim djevojkama i djevojčicama da žele biti doktorice nauka, učiteljice, bibliotekarke, pjesnikinje i književnice. Ali ne Severina, teška je to škola“, kazala je.

Severina je, između ostalog, otkrila i kakvog muškarca sanja.

"Sanjam jednog prekrasnog muškarca, koji ima 12 godina, i koji je na moju sreću prepun empatije, i njega sanjam", kazala je, aludirajući na svog voljenog sina Aleksandra.