Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam para do Neuma a kamoli za Turske
Zovi Asima...
Tu ti je to negdje. Prosjecan privatni apartman u Neumu u julu autobusom kosta kao sedam dana u Kusadasiju, autobusom, u hotelu, sa doručkom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije to samo za drzavljane BiH, to su mjere za sve koji idu u Tursku.
Tako je za hrvatsku pa ove turske naguzice kevcu ko pascad, valjda u genima tako
Kad ovo Hrvatska ili Slovenija urade onda su fasisti.. a kad braca Turci urade onda je ok. Eh moj Bosnjo vazalu jadni, hebala te Turska i Erdogan ne shvatas da su za sve tvoje probleme oni krivi. Gdje je turaka bilo tu trava ne raste. BIh, Srbija, Albanija, Bugarska, Makedonija - ali fino ti kod njih na more
Ja idem ,a ti kako hoces.U Hrvatskoj daj pare za apartman i onda ko te jebe,istjereli bi te prvi dan da guzice daju Česima..Makar tamo imam sta i vidjeti..
Kakva glupost, ako je čovjek vakcinisan ili je prebolio ne znači da nije i zarazan, ako nosi virus...
neodređeno, 15 dana od prve ili druge vakcine
Odem kod Tome u ječmište, ne treba ni test ni koji k. a nema ni policijskog. provod zagarantovan
Sto sad ne kmecite kao za hrvatsku, bagro pogana evo vam braca iste uslove postavili, klosari jadni pljujete na sve zivo, a svuda ista pravila
ima li sta jeftinije tamo đe su kurdi?
🇧🇦🇹🇷 Merhaba asker
Što dolaziti u BiH? 200 km ulaz u BiH, plus PRC test, policiji 50 maraka za "neki" prekršaj i to je dobra karta za Tursku. Vakcinisan sam i odoh tamo.
Hajmo Bosnje sikter u Tursku kod brkice...
Prvo ti Mošnje kod mamice, pa onda taj sikter ... za tu tamo zemlju.
Sta je ovdje ublaženo? Znaci Turska isto rampa?
Bio u istambulu, grad.. ok ima lijepih gradjevina, ali narod.. nasi cigani su za njih su pojam, svaki taksista, trgovac gleda da te zajebe.. das mu pare, kaze nisi dao..
izgleda kako na koga naletiš. Ja sam bio u privatnom aranžmanu, u hotelu, nisam doživio ništa od toga. I koristio taxi, kupovao u prodavnicama, koristio javni prevoz...Jedino smo izbjegavali kupovinu od divljih uličnih prodavača.
I sultan igra za Izrael...
Strancima Bosancima propuštaju mjera a nama postravaju na ulazku BIH
Svi u Tursku...
I ostanite tamo
I nevracaj se vise