Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTAVA SA LJILJANIMA !!! ZASTAVA KRALJA TVRTKA !!! PONOS BOSNE !!!
I to Lukač brani da bude na utakmici. a tog istog Lukača brani SDA, i drži ga na poziciji na kojoj jeste. 'ebo lud zbunjenog!
Pa kud ces dalje, kad smo igrali protiv Amerike na Koševu su mi htjeli uzeti zastavu sa ljiljanima.. Ne znam ni sam kako sam se suzdrzao da ga ne pljunem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ljiljani su ratna zastava abih...koju hrvati srednje bosne ne pamte po dobru, kao što ni tamošnji bošnjaci ne pamte po dobru šahovnicu...čemu se pravite mutavi...
:)
Dezurni balijce bi da istaknu ljiljane na svakom cosku, a tamo gdje spomenutih balijca nema, e tu bi zabranili sve osim sluzbene drzavne zastave. Odlucite se ili cete svi da nosaju sve ili niko da ne nosa nista, drugacije ne moze...
Policija (hrvati) je zabranila da se na utakmicu unesu historijska obiljezja Bosne a dozvolila kockice tkz. HB. Zasto onda nije bila dosljedna te zabranila i HB kockice? Kazu, ovi "prosvercovali kockice". Zar???? Zasto ih onda nisu zamolili da se presvuku ili udalje sa utakmice? Da li je ovo slucajno ili...? Navijati za Bosnu i donijeti simbole bosanskih hrvata i srba ne bi trebao biti formalan problem ali ako se ne radi o provokaciji sa politickom pozadinom. Nakon uvida u ovaj incident i ocito pripremljene reakcije, moze se ustvrditi da je sve ovo osmisljena politicka provokacija. Katolici srednje Bosne nisu losi kao npr. skutori ali su kao i ostali zavedeni idejama tkz. HB. Katolici Srednje Bosne ne treba vam to, pustite se Covica. Nas predsjedik rah. Alija imao je lijepo misljenje o vama i nije dao da se vojno porazite, to nikad ne zaboravite ali opet kako hocete.
Suspenzija sa posla 6 mjeseci ,pa ti oduzimaj.Sramota.
Bruka i sramota sta se radi, hvala SDA-u sto nam je donio ovaj Ustav ovakav kakav jeste po kojem ni premijer ne moze kaznjavati one koji ne rade svoj posao!
- Federalna uprava policije (FUP) nema nadređenost nad kantonalnim ministarstvima unutrašnjih poslova, tako da ne možemo poduzimati bilo kakve mjere prema pripadnicima policije Srednjobosanskog kantona (SBK), rekao je za Vijesti.ba direktor FUP-a Dragan Lukač kako je ovo moguce??!!
Decentralizirana drzava.
da, ali nizi nivo vlasti uvijek mora odgovarati visem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota za policijske sluzbenike i njima nadlezne koji su im ovo naredili. Treba ovo sankcionisat, da se ne bi ponovilo i slucajno nastale vece posljedice.
Kako je moguce da se uzima bivsa zastava nase drzave,to je historija,da se ponese zastava srednjovjekovne Bosne,ne smije se dirati.To je nasa ostavstvina,zastava pod kojom smo se borili za ovu drzavu,otkud nekome pravo da to dira.
nije to historija, zastava sa ljiljanima je trenutno simbol bosnjackog naroda. prisutna je u kabinetima bosnjackih ministara, predsjednika drzave, na rukavima bosnjacke komponente oruzanih snaga, prema tome ljiljani nisu i nece biti historija sve dok je bosnjaka.
Moj Lukac da radite svoj posao umjesto sto lovite zastave koje su prije svega zastave nase drzave,mnogo bolje bi nam bilo.
milicija trenira strogocu tamo gdje ne treba a gdje treba nigdje ih
Rekonstrukcije zakona hitno neophodna gospodine Niksicu. MUP SBK nije pod ingerencijom FUP-a ...niko snikim sve je podjeljeno i ne suradjuje sve zajedno FUCK!!!
Samo me interesuje po kojoj logici je onda dopusteno da navijaci u dresu Republike Hrvatske i salovima na kojima pise Hrvatska, mogu uci na zvanicnu utakmicu BiH? Jos ako dodamo to da je ta ista Hrvatska I zvanicno proglasena agresorom na BiH u Haskom tribunal. Jeli to izazivanje netrpeljivosti ili sta? To bi ipak trebalo pitati Ljubana Frljića, kao komandira PS Vitez. I jos dodje I prijeti da ce on nekoga izbaciti I prebiti ko jos jednom digne ljiljane. Idiot.
Nadam se da znas da se pozivas na nepravomoćnu presudu Haaskog Suda ako Srbija nije proglasena agresorom zasto si uvjeren da ce to i Hrvatska ostati , da li su Hrvati konstutivan narod u BiH? Da li ti na ovaj nacin krsis osnovna ljudska prava jednog naroda ? Dobro znas kako nam je bilo 93 , zar tebi to fali? ti si Fasista jer negiras pravo jednog od 3 KONSTITUTIVNA NARODA!!
Pa negiras i ti drugima sa ljiljanima, zasto onda drugima negiras ono sto neces da se negira tebi? Hrvati imaju pravo da zastavu svog naroda objese gdje hoce, ali shvati da imaju i Bosnjaci.
Tačno se vidi kome je stalo do BiH i svakog pojedinog građanina BiH! Navijači ostajmo srcem uz BiH i bh sport, ne obazirimo se na ove domomrzce kao što su Lukač i njegovi pijuni
Sramota da se ovakve stvari desavaju nakon 20 godina poslije rata. Neke stranke zive od stvaranja netrpeljivosti izmedju narda jer je to njiihovo biracno tijelo pa mislim da zbog toga je ovo tesko i iskorijeniti...
Tako se to radi, primjetio je ponasanje koje nije bilo u redu i odmah se obratio nadzornom organu, uz objasnjenje ... bez praznih prica i obracanja tipa ja mislim a nije bitno zasto tako mislim ...
STOP NACIONALIZMU!!!
Nacionalizam je naveci problem. Sve dok se bude mislilo samo na jedan a narod a ne na sve gradjane BIH, nama nece biti bolje...
To je tvoj stav i ne mora se poklapati sa mojim. Kako god da se zvalo, nama nema dalje dok ne budemo mislili na sve a ne samo na jedan narod.
prvi dobar potez od kako je premijer entiteta.