Samo me interesuje po kojoj logici je onda dopusteno da navijaci u dresu Republike Hrvatske i salovima na kojima pise Hrvatska, mogu uci na zvanicnu utakmicu BiH? Jos ako dodamo to da je ta ista Hrvatska I zvanicno proglasena agresorom na BiH u Haskom tribunal. Jeli to izazivanje netrpeljivosti ili sta? To bi ipak trebalo pitati Ljubana Frljića, kao komandira PS Vitez. I jos dodje I prijeti da ce on nekoga izbaciti I prebiti ko jos jednom digne ljiljane. Idiot.
Nadam se da znas da se pozivas na nepravomoćnu presudu Haaskog Suda ako Srbija nije proglasena agresorom zasto si uvjeren da ce to i Hrvatska ostati , da li su Hrvati konstutivan narod u BiH? Da li ti na ovaj nacin krsis osnovna ljudska prava jednog naroda ? Dobro znas kako nam je bilo 93 , zar tebi to fali? ti si Fasista jer negiras pravo jednog od 3 KONSTITUTIVNA NARODA!!
Pa negiras i ti drugima sa ljiljanima, zasto onda drugima negiras ono sto neces da se negira tebi? Hrvati imaju pravo da zastavu svog naroda objese gdje hoce, ali shvati da imaju i Bosnjaci.
Prikaži sve komentare (132)