Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željeznice su kičma BiH.
Skolioza zahvatila!
70 mostova , 106 tunela Možeš mislit za koliko bi to mladomuslimanska garnitura sad zavrsila Za jedno 711 godina
Iz ŽFBiH kažu: "...te da je i ovaj puta izostao interes HŽPP.", a u tekstu stoji: "Navodno su Hrvatske željeznice nakon prekida linije 2012. godine, prošle godine poslale Željeznicama FBiH pismo namjere za ponovno uspostavljanje saradnje na uvođenju željezničkog putničkog prometa između Hrvatske i BiH." - KO OVDJE LAŽE?!??
Da nisu idioti koji nastoje ugušiti Bosnu i Hercegovinu, davno bi opet vozio voz od Štutgarta do Ploča i Budimpešte do Sarajeva.
Kakve veze ima HŽPP sa BiH???
Pa ako hoćeš u Ploče iz Sarajeva vozom, naravno da imaju veze, jer su Ploče u Hrvatskoj. Kroz Hrvatsku voze vozovi HŽPP! Dakle, mora se napraviti dogovor i potpisati ugovor.
E jebiga,to bi bila atrakcija, dođeš do mora i več pocrnio,faca, garderoba itd.
A ko će sa narkomanom dzaficem
Zeljeznica u rasulu, podijeljena po entitetima, nemamo linija izmedju entiteta u drzavi a kamo li za druge drzave. Bitno je da imamo ZFBIH i ZRS, sve unistavaju sa nacionalizmom i debilizmom
@crkvenjak ako nema para u Bosni pa što onda prodajete čitaj namećete svoju robu u BiH. Manje je turista iz BiH jer ljudi odoše na bolje i jeftinije destinacije. Informiši se. Uzmi nešto djeluješ inficirano.
Toliko o dobrosusjedskim odnosima!
Kroz cijenu koju traži HŽ se odražava politika izolacije.
Neće niko kokuza.
Nema se novaca a linija neisplativa. Nekad su općine(opštine) bile u obavezi sufinancirati al se nejma para
moguce da je autobuski lobi jaci-prevoznicki
Boze sacuvaj diskriminiraju nasu svim sferama zivota, nije zainteresovan ccc
Treba graditi produzetak pruge do like Bar. Hrvatska nikad nece dati BiH njeno vlasnistvo u luci Ploce. Tu pljacku uspjesno garantuje HDZ BiH. Njihov priorotet je uvijek interes Hrvatske.
Zato komušić jopet i udri još 4 godine!
Kardeljevo 2074