Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su nevladine i neprofitabilne kad okreću milione i finasiraju ih npr vlada SAD (NED) ili Norveške,Švedske,Danske, Njemačke. Sve su to agenture koje bi drug Tito u gulag poslao.
Da je Tito ne bi nam došli ni do granice a kamol da su nam ušle sazadi bog zna odakle kvazi organizacije
Ko je korist imao od ovih organizacija? Pa samo par pojedinaca koji su muzli pare a nama stvarali kuršlus
Ne bi ja samo njima zabranio rad , nego bi im upao u sjedišta pretresao ih do gaća oduzeo arhivu dokumentacije, pretresao kuće svih uposlenih u ovim organizacijama pa da vidimo za koga i šta oni tačno rade ovdje
Goouser62636344 Ti izgleda radiš za neku stranu organizaciju da širiš mržnju ovdje uvijek, tebe isto Zapad plaća
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U cijeloj BiH nema ozbiljne NVO i svi skupa nemaju 100 zaposlenih. Jeste vidjeli kako Gruzija gori kad su pokušali ovakav zakon donijeti. Amerika nije zabranila NVO to je Ruski spin ima ih milion.kritika goni društvo napred, imas hiljade nvo koji pljuju po američkoj vojsci pa onaj general dobije neku objektinu info za razliku od Rusije gdje se guzica lize od dna do vrha i jedno jutro se probudis i skontas da ne mozes propalu drzavu osvojiti.
NGO = američki špijuni. 100%
Nevladin sektor treba al ne ovakav. Postali su sebi svrha. Sjetite se NVO Dosta, koji su poslije izbora presli u SDP.Vecina NO su stranacka udruzenja. Reset mora biti.
U cijelok BIH nema par ozbiljnih NVO pogledaj kako je u drugim zemljama. U Gruziji jebenoj zapalili drzavu zbog ovakvog zakona. Jaki mediji, nvo i opozicija su ti stub demokrstije, bez toga je feudalizam al vi i niste ni za sta drugo
Nevladine organizacije (one jesu vladine, ali ne vaših vlada) su osnova predaje države u ruke NATOstanske hunte a bez ispaljena metka. Nekada je Tito ganjao švabe po planinama a ovi danas sve daju za đabe.
Ma jos da se i za njih sikiram, eto im EU koji vise podrzaju te orgnizacije nego suvrrenu BIH, e da ih hoce Dodo ukinit bas u inat EU, pa da vidimo hoce li mu i to dopustiti
Narod je sam kriv stasu trazili to su dobili ..
Diktatura najgore vrste!
Naravno da su meta. Dodiku je cilj da ukine svaki pokušaj civilnog (građanskog) društva. Građanin je čovjek koji je slobodan, informiran, svjestan svog položaja u društvu, svojih prava, vođen svojim interesima u odlučivanju. Dodik hoće zatucanog, neukog, agresivnog, sumnjičavog prema svemu drugačijem, vođenog instiktom krda. Takvim može da se upravlja.
Oni ga sami biraju vec 27 godina.. maze im oci mrznjom, i nekim zavjerama, i lagano ih placka. Iskali ste eto vam ga, a vasi unuci ce placat njegove placke i malavezacije. Naravno vi to nesmjete reci jer mozete u zatvoru zaglavit radi kletvi.
Ma onima koji su zaposleni u tim organizacijama je banja. Para imaju, stresa nemaju
Ako ovaj cilja da napravi novu S.Koreju od RS-a, ne bih imao nista protiv da ostatak BiH postane nova J.Koreja. 😎
Sjeverna Koreja hahahahhahha
Dodki postao zvijezda i to veca u federaciji nego u rs-u,svakih pola sata o njemu novi tekst…
Da EU SAD i ostalima Dodik baš smeta, nestao bi on istog dana. Apsolutno više ne razmišljam od Dodika, SNSD-u i RS-u.
Ma ko ih j..e vise, eto im tamo nek im provodi diktaturu, birali su nacionalisti neka sad uzivaju.