Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo likovi poput Netanjahua, Orbana, Dodika, Janše, Milanovića...mogu sebe portretisati kao prijatelja!
Komsici nisu dali da radi. Samo su ga koristili prredizbornoj kampanji, a poslije toga su blokirali sve njegove inicijative. Nije se uspio otrgnuti od SDA koka ocito ima dogovor sa Vucicem, a ranije Milosevicem, da se Dejtoj samo formalno potpise, a da secne sprovodi, a zauzvrat bi SDA bila njihov partner za buducnost.
Bošnjaci svoje političare nazivaju nadimcima te "Čovke" te "Bake" što je dokaz diletantizma i mahalskog posmatranja na ozbiljnu politiku.
Strah Bošnjaka da postanu novi Palestinci je opravdan ali prvenstveno zahvljujući njima samima u samom jeziku oni su sebe pretvorili u "mahalu" a ne ozbiljan politički narod.
Zahvaljujuci partnerstvu sa ovim zlocincem iz jaudistana i vezama u USA trojka je u vlasti i U FEDERACIJI i u vjecu ministara.
U tom grmu leži zec i sve ove promjene u BiH valjda je sada jasnije
Kakav apsurd!! Izrael se navodno bori protiv antisemitizma, a zapravo su oni danas najveći antisemiti, proganjaju i ubijaju Arape koji jednako pripadaju Semitima!
Kad će se već jednom tzv. Hrvati i tzv. Srbi Bosne i Hercegovine vratiti svojoj staroj nacionalnosti Bošnjak. Zar tako olako bacate u vodu sve što je bilo prije i zaboravljate na svoje pretke i nazivate se drugim narodom?? Zašto Vam smeta da jedan narod praktikuje mnoštvo vjera?? Pročitajte šta je govorio.. FRA ANTUN KNEŽEVIĆ: "ZEMLJA BOSNA, ŽITELJI BOŠNJACI, A NJIHOV JEZIK BOSANSKI"
Uklonio nazive ulica po ratnim zločincima ali zato veliča i dočekuje zločince ovog vremena. Ah ja, to su zločinci prema Bošnjacima muslimanima bili pa je zato za Netanjahua sve ok.
Da li je ovo ono famozno dno dna?
Izmedju ostalog i to, ali je ovo nesto jos gore.
Fasista
Hvala Bratu u UZP'u! Samo mi znamo kako za Muslimanima! Napravili smo najveci Ghetto na svijetu i vas cemo nauciti! Nija Do-Dick nama pare davao iz RSumske djaba! Sad Izrael vraca CoVIC'u i Do-Dicku u dobrim zavjetima!
Ulice po ratnim zločincima u Mostaru još nisu izmijenjene (vraćene na stare predratne nazive)!! Samo se u medijima prikazalo kao da jeste, izgleda da je Čović nadmudrio Netanyahua
Samo novci
Sad bi se Bakir i Zaha iz inata okrenuli Iranu.
SDA i islamizacija su napravile nepovratno štetu mojoj dragoj BiH,nikad im neću oprostiti sto su zarobili pojam Bošnjak i zloupotrebiti ga tako da danas kada želimo da se napokon odupremo ludilu,ispadamo izdajnici.
Zlocine nad jevrejima uvazava i uklanja imena zlocinaca, al zlocince nad ljudima u Ahmicima docekuje...al nece krivousti da ti Natanjahuu kazr
Ovaj kaže svi smo mi predani unapređenju mira. 🤣😂🤣😂 To kaže jedan masovni ubica.
Jedan frend zatvaro po mostaru i na prisilni rad odvodio ljude, drugi to jos uvijek radi, hapseci djecu od 9-10 godina sa skolskim rusakom na ledjima... bas ste se nasli