Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bi rata ovaj bi taksirao po Sarajevu, štand Stari grad
Pa svaki takso za ovog lika je nikola tesla
Bio bi N.N. lice
3.5 milona ljudi dopusta da im se saka bijednika igra sa zivotima ... umjesto da se ujedinimo svi, i jedni i drugi i treci i nayebemo im se mayke za sva vremena mi se povlacimo u torove ... i treba nam ovako
Tvoj problem je sto si glup. Kod Srba i Hrvata je sve ista ideologija, separatisticka i nacionalna. Kod njih nema građanskih stranaka, zato narod kod njih samo i glasa za nacionaliste dok je kod nas sarenilo. Nece se oni nikad ujediniti sa njima jer je interes njihovog naroda spajanje s maticama, taman da im das 10000 eura platu mjesecno. Shvatite to.
Bolje bi bilo da se mi Bosnjaci (i ova manjina ostalih naroda koji su probosanski orijentisani) ujedinimo, umjesto da glasamo za 12 stranaka. Naravno, to ne smije biti lopovska SDA ili nesto slicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nešiću, gdje su vaše građanske stranke ???
Dodik je mala maca i humanitarac u odnosu na opoziciju u rs.
Yedi gowna majmune
Možda u dijelu koji je pod vlašću hdz-a nema jake opozicije
Al ga ovaj lupa. Pa na jednoj strani su sve patriote BiH, bez obzira da li su sa lijeva i desna. Ne ocekujes valda da SDP bude protiv BiH da bi bio opozicija Bakiru. Jasno je da si ti na strani Dodika i podrzavas sve sta on radi protiv BiH.
šta treba opozicija u federaciji da učestvuje u razbijanju BiH jesi pametan ko konj ( nek izvinu konji ) a vi se grupišite da pravite srpski svet , tebi je vučić presednik ko i svima ostalima međede
Bakir je poslao jasnu poruku skim on moze da saradjuje iz Manjeg bh entiteta i za kofa misli da je borac za drzavu BiH a on sam je rekao prvi bi sta ispred antidrzavnika..
nisu oni niciji igraci u tom smislu, opzicia i pozicija su Bosansko Hercegovaki igraci koji igraju za drzavu, igras li ti za drzavu Bosnu i Hercegovinu? dodik sigurno ne igra, jel osjetis razliku u mom odgovoru zemljace..
E jesi pametan.... I to je neka izjava upm
Pa potpišeš ti sve što ti Dodik stavi na sto, nemamo pamćenje djeteta od 2 mjeseca. O čemu ti pričaš
Zapamtite, ovaj ce lik izdati opoziciju u RS, to je garant. Dobice ministarsko mjesto, neki procenat od nekog velikog posla i to je to. Zivi bili pa vidjeli, ali lik je kvaran
BRAVO NEŠIĆU, NEKA SI OGOLIO FEDERALNE KOMUNJARE!
Ono kad ti sumari krenu o demokraciji i pluralizmu.
Eto nek si ti opozicija ikome na svijetu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Koja je razlika izmedju vas i Dodika kad ispred drzavnog parlamenta stavljate entitetski.Ko je ovde lud.