007gooU
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
09.04.2021.
Komentari
231
Komentari korisnika
Ovaj ti je sa Lukavice. Neka vrsta specijalnog rata, da se izazove sto vice nereda u Seheru, da se ljudi okrenu protiv gradskih i kantonalnih vlasti, i time da se pomogne srpskim nacionalistima da pokazu kako su u pravu kad kazu da nista ne funkcionise u drzavi. Procitani ste davno, samo vam jos niko nije rekao.
Atomac, bar nije postavljena krstina, da joj se narod smije.
Licno nemam nista protiv Dodika. Vjerujem da ce za par godina postati najveci zagovornik jedinstvene i nedjeljive drzave.
Ma gdje Vucic lazov ba?! Pa svi znamo da covjek sanja istinu, da mu na pamet nikada ne bi palo da slaze 🤣
Moja majka, alahrahmetile, ovo je pravila puno jednostavnije, i uglavnom sa svjezim namirnicama. Inace, suseno povrce smo koristili iskljucivo zimi, i to samo za kuhanje uz suho meso. Vjerovatno zato, danas sa skoro 90 godina mogu citati, pisati i cuti bez cvikera i slusnih pomagala. A u poredjenju sa vama mladima skoro da ne pravim pravopisne greske. Moglo bi se reci da ste zahvaljujuci ovim fensi receptima postali ne samo bolesnjiviji, nego i gluplji.
da je dobrica
Da ovako objavljujete i stajalista Palestinaca koji su suoceni sa genocidom, pa da vam covjek povjeruje da ste bar neuralni. Ali ok, znam da se neutralnost ne moze naplatiti krvavim dolarima.
Mislim da je tempo kojim unistavamo sve zivo oko sebe prespor. Ne znam, kako mislimo postati vladajuca vrsta na planeti Zemlji, a jos ima zivih kitova, morskih pasa, krokodila, slonova, lavova, tigrova itd. Umjesto da se usredsredimo na ove velike zivotinje, mi krkamo tamo neke nebitne vrapce. Postali smo premekani.Majmuni se ismijavaju sa nama.