Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba da se obiljezava ali ne da politicari drze predavanja. Samo borci, porodice sehida i porodice i roditelji ubijene djece. I oni neka kazu. Evo slika br11 ova plava gospodja jel znate ko je ona? Njen je sin poginuo na Dobrinji maksum. Ko ne zna ima video u Dobrinjskoj bolnici kada place pored njega i moli doktora da ga jos malo gleda. Ona da jednu progovori svima bi se sve samo kazalo.
taj video je bilo vrlo teško za gledati
20 hiljada je nas pobijeno jos smo prizali otpor 4 godine... U gazi ovoliko djece ubijeno za mjesec dana
Pravo malo umjetnicko djelo svaka cast. Neka vide turisti a prvenstveno da vide djeca i mladje generacije sta nam se desilo i kroz koje smo muke prolazili i kako zivot ode u tren oka. 7 mojih drugova je na tom spisku imali od 10-15 godina. Zadnja trojica koja su poginula odose pred sami kraj rata a trebalo nas je jos4 da zijanimo i zijanili bi sigurno nego nas je iznenadni dolazak struje u nasu zgradu spasio i sada ja mogu ovo da pisem. Pamtite djeco pamtite i ucite !!!
Prošao maloprije, srce da ti pukne. Svake pojedine cipele mogao je živ insan nositi ovog proljetnog dana. Shvatiš u flashu koliko naših dragih sugrađana zauvijek nedostaje :( RIP
samo stari
Ok je ovo obiljezavanje samo je moglo biti pomjereno za sutra. Danas je jedan od najvaznijih dana u Ramazanu 27 noc. Plus Petak i Dzuma tako da mislim da je ovo danas neprimjereno. Tuga je kakvu ke ovaj grad i agresiju pretrpio ali nazalost oni koji su aktivno ucestvocali unistavsnju, ubijanju civila su vladi, javnim institucijama. Dok oni koji su branili ovaj grad su na marginama svih desavanja od posla do zdravstva pa nadalje.
Ne zaboravio da se I dalje chetnichgenochidaskekepichketine nasladjuju SA ovim brojevima koje su pobili, masakrirali I da likuju na ove Suze. Ne zaboravimo I ne samo nikad mira zlocudnim primitivcima
Rajvosa,treba da se uvijek sjećamo ovog, ovo smeta danijalu hadzovicu i ostalim ublehama
I treba da se zna ko je na nas pucao haman 4 jb godine, nije moj babo bio na brdima oko sarajeva
Obuce mucenih i zaklanih Srba nema.To su dželati bacili u smeće,zajedno sa tijelima
Svaka cast ma organizaciji i svima koji su dali doprinos za ovako dobar projekat
Trebalo sagledati situaciju i narod sačuvati, ali Aliji je bila draža vlast i bolio ga khurac koliko ćemo stradati. Založio nas ko bekane.
😪😪😪
Ovo je uradjeno tako jeftino i nakaradno. Cipele nabacane po foliji, neogradjeno, nabacane cipele ispred vjecne vatre. Vrijednost projekta 0 KM.
vrijednost projekta je par desetina hiljada neko je uzeo dobre pare
Zaboravijo Bonjo sve..Opet bi da gradi "Bratsvo jedinstvo"na svoju stetu.
Sve mi znamo i sve smo znali, za sitan ćar dadosmo sve... e to smo mi...žali bože poginulih a ko nas je sve vodio dobro i ovo malo imamo