Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debili. Treba njega/njih šakom u glavu momentalno.
@TopGun Djecu u školi treba učiti da neandertalci još uvijek žive među nama
Samo jedan dislajk, hmm govori li to sta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav trebaš biti majmun doći na Vrelo Bosne i gađati strelicama labuda.
Ne vrijeđati majmuna!
A krave a svinje a cuke sto jedu kinezi a janjeeee malo aaaa itd da ne nabrajam
Ovo je neki Indijanac. Šošon, najvjerojatnije.
a garant neki balavac
Go*na od roditelja i još gora djeca, to treba iskarindžati plus šaketati dobro
kaze legenda da su labudovi bili do reintegracije Ilidze u Federaciju.ali poslije ulaska " nasih" oni su nestali. Ziva istina. pojeli li ih garant.
sta je moji Bosnjaci? jesu nam i sada krivi srbi?? a ista nam djeca i po sloveniji, avstriji, njemackoj..samo belaj u glavi
koji je tebi k*rac kume
Uvedite video nadzor nad cijelim parkom nesposbna bagro, dovedete nekoga sa mozgom da to vodi, najlakse je dici cijene karata
U Njemačkoj ako ubiješ pčelu i neko te prijavi možeš dobiti 10.000 eura kaznu. Toliko o našim zakonima.
Kakve, koje nadzornike??? Nikad nisam vidio ni jednu zaposlenu osobu van naplatnih kucica!
Kakvi seljaci ne osjećajni
Sve vise vlada anarhija i sve je vise papanluka, al kako ce bit ista normalno kad u ovoj drzavi na slobodi regularno hodaju ljudi koji krse najvisi zakon jedne drzave, poricu smrt hiljada nevinih ljudi, kradu milionske iznose naustrb ljudskih zivota, imaju na rukama tudju krv, a da ne pominjem narkomafijase, automafijase, dilere, svodnike, utajivace poreza i slicno. Znaci labud je na zalost na samom dnu liste prioriteta...
kod nas se gora zatrese, a ne rodi se ni miš. tuga je ovo gdje živimo i čim smo okruženi. bilo je smiješno, više nije. jad i čemer ljudski.
100% bliskoistocni cigani od kojih ne mozes proci Vrelom Bosne.
iskenjam se na danasnje roditeljstvo,vaspitno obrazovni sistem i drustvo u cjelini..sad mi je drago sto sam odrastao u onom skolstvu i bio pionir..a ove sad generacije i njihove roditelje i sistem u kojem odrastaju sazaljevam.
Zna se tacno ko je ! Ne zna se ko je gori . Roditelji debili ili zapustena derista koja rade sta pozele . Zatvor odma , pa poslije zatvora zabranu ulaska u BiH !