Vuk Jeremić u posjeti Sarajevu
0
"Nemam namjeru politizirati slučaj Jurišić"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga ovaj manipulatror pravi budalom??!! Srbi i srbija sumnjice svakoga u BiH ko je pruzio otpor. Sjetite se da su najavljivali da bi mogli uhapsiti cak i Vikica, sjetite se da odvode prezivjele Srebrenicane na saslusavanje u Bijeljinu. Znaci njima svako ko je prezivio srpsku agresiju a pogotovo ko je pruzio otpor je osumjnicen za navodni ratni zlocin. Zar nije jasno vise svima s kim imamo posla i sta su u stanju uradit da od sebe naprave zrtvu, jos prigovraju Bosnjacima koji su istinske zrtve sto traze pravdu. TReba obnoviti tuzbu protiv srbije, a to ce i biti, i zavrsiti ovu farsu s njima jednom za sva vremena.
Cuj ovih novinara: \"navodni zlocin\"??? Da, ono kad poce navodni rat u BiH, neki tvrde da ga je bilo, neki i da nije...navodno...mozda neki i lazu...ne mozes vise nikom vjerovati...ma, da.
Nije se on nista izvinio nikom i ta njwgova izjava samo je pokazala kakav je taj covjek, koji se toboze prestavlja demokratom i nekim pametnim mladim politicarem, a sam podrzava Milosevicevu politiku i politiku nacionalizma. Pa zar gosp. Jurisic nije trebao da dolazi u Beorgad, da je kriv vjerovatno ne bi ni dolazio, a ovako covjek svjestan svoje ne krivnje najnormalnije se ponio. Ali gori su mi od svih ovi nasi hostafleri i iz FBiH i iz RS. A gosp. Vuk moze bjezati od odgovornosti koliko hoce, ipak ce na kraju pravda pobijediti i gosp. Jurisic se vratit u svoj grad koji ga podrzava i dozivljava kao heroja
Čovjek uljudno, bez teških rijeći odgovorio na nepristojnost, a vi ga opet blatite! Stvarno, nije lako živjeti s takvim primitivcima i mrziteljima, hvala Bogu na Republici Srpskoj! I nije gospodin Jeremić unuk Hamdije, nego praunuk časnog Nurije Pozderca.
Vrlo gospodski vam je odgovorio na sve! Stvarno Komsic je dileja! Cuj da ga povde sa sobom hahahahahaha. Hoces Komso mozda i kilo secera da ti donese :)
ko je ZAKUPIO ovaj portal - SEREM mu se u $ vs € i KM-ove - za lijeka mu trebali.
UHAPSITI MJESANCA I RAZMIJENITI GA SA JURISICEM.
\"-Jako mi je teško kao predstavniku izvršne vlasti da se miješam u rad pravosuđa. Ovaj slučaj i sve druge slučajeve u domenu pravosuđa nije dobro politizirati i to nemam namjeru da činim, izjavio je Jeremić.\" pa nek upita Dodika za savjet kako se to radi
joj komedije u Srbiji vladaju zakoni, sto ovaj ima smisla za humor!!!
Ovo govno je rođak Hamdije Lipovače i unuk Hamdije Pozderca.