Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac je rjesenje svakog problema,a i uzrok
pa Nihade "kao" dajes novac za povratnike, a omladina ti odlazi iz Sarajeva???? mladi ti protestuju zbog subvencije ?????
prvo rijesi obecanje mladim za subvenciju
Ja stvarno ne znam gdje sve ide novac namijenjen za povratak: 1. Postoji Federalno ministarstvo za izbjegla i raseljena lica 2. Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH 3. Opcina Novi Grad svake godine izdvaja 120000 KM za povratnike 4. Evo Kanton Sarajevo najavljuje 3 miliona KM svake godine??? Gdje sve ide taj novac?????
Sta mislis od cega politicari iz RS kupuju nekretnine u Federaciji...
Trideset godina nakon rata, i prica se o pomoci odrzivom povratku?! Ne samo u Srebrenici, vec bilo gdje, ali Srebrenicu koriste najvise, jer se tu navise para moze ukrasti, na tudjoj nesreci i jadu...Pa dokle vise ba, ko se vratio, vratio, vecina ih opet odlazi, nema tu povratka nikakvog, najmanje odrzivog! Ako vam je povratak napucane i prazne kuce, onda aferim...
Kad se dogovaraju projekti i hapanje para sve ide lakše
kakav više održivi povratak.. samo je izgovor za sumnjive transakcije.. vratili bi za 30 godina deset miliona ljudi
Kod Salke Zildžića nek ide po pare zašto uvijek po nama Sarajlijama sve...
Dosle im pare.
Kakav crni povratak, 30 godina od rata. Omladina ide iz Sarajeva a oni kao podržavaju povratak u RS
lopovi
Bošnjaku dodajte samo 0 na ponudu i zaboravi na sve pa i obraz
Ćamke je americki drzavljanin,nemojte se zamijerati njemu😂
pa Nihade "kao" dajes novac za povratnike, a omladina ti odlazi iz Sarajeva???? mladi ti protestuju zbog subvencije ?????
imaš 100 milja, i treba ti još deset za oled tv ?
Prvo, Forto, Uk & Co (za koje sam i sam glasao) su najobičniji populisti. Nešto bolji od sda lopova, ali opet potanki s ostvarenim obećanjima. Drugo, razumijem Durakovića što ga veslaju, ali šta ima on galamiti kao da KS ima pravnu obavezu prebacivati novčana sredstva u Srebrenicu. Svi vole jahati po Sarajevu dok ne umoče ruke u budžet.
Pa i jesi iz firme SDA izašao Camile. Da se ne lazemo. Njihova škola i proizvod. Skontao da će biti strozija kontrola utroška novca, pa digao hampu
Ma briga me za obojicu, samo mi je važno da ta 2 miliona dodju do onih koji Srebrenici zaista žele da žive i rade.
Vlada Kantona Sarajevo u Srebrenici mora naći drugu osobu za Saradnika jer je Ćamil potpuno nepouzdan - ide u Srbiju da loče sa ubicama srebreničana, ide u lov s njima. Znači, pokvarenost sa dna kace.