Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hohstaplerka broj 1, takva se radja jednom u sto godina. Sram je bilo sto opljacka, i ovako bijedan narod. Kupila je pola zgrade na Grbavici 2, sto za sebe, sto za rodbinu. UZASNO.
Sin je i gori od mame kalakotre...
mater im njihovu svim zaposlenim, gdje mozes raditi stolica do stolice a da ne znas sta ko muti. dabogda im za lijekova trebalo sta narodu uradise!
ebla mamicu svoju... daboga joj za lijeka trebale te pare. a i onom sinu rahljavom.. cuj toliko ukrasti od bijednog naroda.. jebem li joj sve