Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvece izrugivanje ovom narodu je Forto!
Forto je bio direktor betonare NEXE kada su u njoj ubijena 2 djeteta. Benjamin Bejtović je vlasnik improvizirane ordinacije u kojoj je ubijena Džena Gadžun. NEMA OPTUŽNICA, NEMA OSUĐENIH!
Tako i neki Srbi jos uvijek vjeruju da su svi protiv njih i da nas treba da biju kao osvetu Turcima. Otvorite malo oci i pokusajte fer sagledati te afere i razmislite moze li vas stranka zastiti ili je bolje raditi po propisima i kako je ispravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Anam Njihova Stranka, projekt napravljen u Beogradu od strane SANU. Jedini cilj im je razjedinjenje bošnjačkog korpusa.
Tzv. Naša Stranka je projekat američke ambasade čiji službenik LARSON je sklonjen u Ameriku nakon što je uhvaćen u zlostavljanju maloljetnika na Jahorini. Odmah je uhljebljen u Americi i tamo određuje ko će na crnu listu. Prvog je stavio Novalića. Nakon toga se intenzivira pritisak Marfija na sud kako bi se Fadil osudio i podanik Nikšić nametno.
I vi sa mUkom i Bosnjakol Lijanovicevim preletacem se rugate stanovnicima KS onaj ko vostana figura ovaj drugi kaze stamca gradjevinske dozvole ispunjava zahtjeve tih sto su ga postavili...nikada vise za NS ..mislio sam fa je Forto fula al Forto je bio zmaj za ove
nasa stranka je skup beskičmenjaka, ateista i kvaziliberala..
SDA je stranka nevjernika koji idu na dzumu da budu vidjeni pa onda peru novac, drogiraju se, piju, sve po kuranu :) sram bilo ove bezbozne ateiste… i bolje kvazi liberal nego vlaziti se na fasizam ;)
ako mi se iko gadi u ovoh drzavi, to je nasa stranka, toliko su licemjerni da su zajebali sve ostale
Ali Fadil Opančić- Novalić ne smije biti udaljen iz privatne stranke sve dok šuti o upetljanosti domaćice u nabavku neupotrebljivih ventilatora. Ako progovori onda ce biti izdajnik bošnjaka. Pardon para sa Poljina.
Pa sta pcekivati od JADOVA I LOPOVA
SDA je srušena da se kazne nevini ljudi. Nikad jači premijer. Statistike izvoza, zaposlenosti, porasta prometa, broja novih firmi, snage ekonomije i stonje najvažnije - porast namjenske industrije - to su grijehovi Novalića radi kojih je kažnjen. Hvala mu od mene. A dušmanima neka Allah naplati.
Oni se rugaju 30 i vise godina fasisti
SDA tone i neka tone. Lopove su okupili i lopovi im dohakali.
Nasa stranka na celu sa dezerterom Fortom sve sto su obecali pred izbore slagali.
Najveci fasisti ove zemlje su sda i alija
Cuj ovih sto glasaju za ljude sa crne liste i neprijatelje BIH-a , oni imaju nekom nesto reci,sda je istekla iz naroda i ucestvovala u odbrani bih-a , a sta ste vi ? Kljuic vas je davno procito a sad i naivni narod,gotovi ste !!!!
hahah Pa neka ih to je njihov obraz , nek dolazi
Hahahahaha gledaj botova sto BRANE KRIMINALCE. JEL VAS STID PRICATI O IZDAJI DRZAVU STE UNISTILI KRIMINALOM I KORUPCIJOM ?!?! TO JE VAMA PATRIOTIZAM?? Aferim, svaka cast. Nek niste unistili tuzbu za genocid vi o izdaji pricate…
Ova dvojica sto se upljuvase braneci uzp sda i ne smiju drugacije jer i oni imaju oraha u dzepu od kojekakvih donacija tendera itd.jer aka i ova drustvance koje se okupilo u Brckom padne onda im nema spasa a erodiraju polako dokucalo je izdajnckoj bandi fuj...
Čitam komentare i haman vas je narod skonto a vi još ne kontate da ste pozicija i da nastavljate da napadate sve odreda a trenutno sjedite sa negatorima genocida i UZP-ovcima i dogovarate raspad BIH, pa kako vas nije sramota. Fadila već narod žali ko za Titom, zna narod šta je na tanjuru bilo dok je Fadil bio a sad tanjur polu prazan, fotelja je čudo još kad ti je ko nametne.
Šteta.. u NS ima nešto kvalitetnog kadra. Mislim da će preletiti. FORTO marioneta, zna se koga je stvarno gubljenje vremena. Obično su tupani arogantni, a on je arogantan, nekulturan, haustorće bez trunke morala sa jalije, sa dvije lijeve..ne zna pozdraviti. Što bi sarajlije rekle, pakšu. Lafo FGR😂, al zna uhljebiti neke qrave na direktorska mjesta u JP. Npr.u žFBiH.
Hijene I lesinari dobili priliku da se nahrane.!