Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam komentare... doci i ismijavati najaktivniju stranku u onom jadu od paralemntarnih skupstina je zalosno. Vidite da nisu bas za sve krivi ni glasovi penzionera.
Aktivni su u supljoj prici i naletanju na zicer iskusnijim politicarima iz nacionalnistickih stranaka. Znaju da ce se Kojovic zaletiti ko muha na balegu na neku proceduralnu sitnicu i oboriti nesto za sta vec postoje gotovi glasovi. Kao sto znaju da odmamljuje glasove koji bi sad mogli zafaliti da se SDA izgura s vlasti. Igra tako prosta da je mene sramota kako ljude oko mene preveslavaju. Ko ono ides dzadom i vidis kako sibicari uzimaju neku babu za sve sto ima - a ono ti mater.
AKTIVNO STE PLJUVALI PO SVEMU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima jedna stvar "kod first-past-the-post" sistema glasanja (kao sto je ovaj kod nas). A to je da dosta biraca koji bi inace najvise voljeli dati glas nekome kao sto je Falatar, naprotiv svojoj volji, nece dati taj glas onome koga najvise podrzavaju (npr. Falataru), neko se strateski glasati protiv onoga koga najmanje zele vidjeti izabranog, tako sto ce glas dati najizglednijem protivniku onoga koga najmanje zele. (koga interesuje: https://www.youtube.com/watch?v=s7tWHJfhiyo)
Sta hocu reci? Falatara realno podrzava vise od par posto i stvarna podrska se ne ogledava u broju zvanicno osvojenih glasova. Nastavi Borisa politicko djelovanje. Doci ce vrijeme kad ces se pribliziti gornjem dijelu liste i vidjeti prevalu glasova na svoju stranu (ako do tad ne unaprijedimo sistem glasanja)!
baš su propali ko suhe šljive
pobjedicete karine moje, ne moze od nacionalista niko mrdnut, gledaj faca, sve syebano
da su ovi pobijedili onda bi definitivno pobjegao iz ove zemlje . I sda je bolji od ove ekipe...
i deda bi sine......
Ovo je najsmjesnija ekipa. lol, kako da necete.
totalni lizoguzci evropskih prljavih gmizavaca
glasao sam za vas, nek vam je sa srecom i samo rastite i dalje, falataru sve najbolje i nek ne odustaje
Nikad vi nećete biti velika stranka. Budimo realni - nikad.
KOSovci
OVA DESNO OD OVOGA PEDJE TRAVISTIT 100%
Za 4 godine ovdje neće biti nikoga, sem kozojeba!
MIR KRMOJEBU
parenje svinja obavezuje predsjednika srbske da oppodi krmaču bez uporadbe sredstava za potenciju i ortopedskih pomagala..
NS raste, imat ce duplo vise glasova nego prije 4 godine. sigurno je samo to da ce njihovi ljudi raditi za dobrobit svakog čovjeka bez obzira jel se zvao ahmed,ivan ili milica. meni nije nimalo zao da sam im dao glas. cak vjerujem da ce uspjeti koalirati i izbaciti sda iz vlasti
ipak 3 do 4x vise glasova ce biti na federalnom nivou
i ovi godinama klepaju pare iz opozicije
Izgleda da ni gay lobi nije pomogao.
Izgleda da ni gay lobi nije pomogao.