Garamond
Spol
Ženski
Boja avatara
6477A1
Banovan
Ne
Registrovan
03.06.2013.
Komentari
745
Komentari korisnika
Cujem samo "Bella Ciao" sve dok ne dodje do onog refrenskog dijela.
Ima li neko ko ovo posjeduje ili je posjedovao da podieli iskustva iz prve ruke?
Do kad je Rozmanu ugovor?
Nadam se da će položit i kakve komunikacijske kablove uz ovo kad se već kopa. Internet u Vogosći je pravo loš.
Bilo je pitanje vremena kad ce braca da naprave neko sranje. Ne znam kako Nikola ovoliko ponasanjem odudara od one dvojce, koja su majmanje recno divlji...
Fali vam jedna opcija u anketi pored "da" I "ne" a to je "nije do selektora". Nema veze ko ce da dodje - treba kontinuiteta (tj. da selektore ne mijenjamo kao carape i ako nisu na nivou Klopp-a) i treba manje ocekivanja da mladi igraci steknu iskustva na greskama.
Da prevedem raji koja nije upoznata sa terminom "stratesko partnerstvo": znaci da trazi se kupac. Poziv opsijue vise mogucnosti (fudbalske operacije ili upravljanje nekretninama ili oboje) i to je pocetna tacka za pregovaranje jer ce bit milion detalja oko kontrole, udjela i ostaloga. Da se razumijemo niko ne trazi strateske partnere is pozicije moci, ali mislim da je ovo trenutno jeste najbolja opcija za Zelju i zelim im puno srece u pronalasku pravog kupca/partnera.
Pad je poceo smjenom Brace.
"James je, pretpostavljaju američki mediji, to uradio kako bi "osvetio" udarac kojeg je nešto ranije dobio njegov saigrač Anthony Davis od Tristana Vukčevića." Kakva logika... Pa sto nije udario Vukcevica?
Ne izgleda toliko lose. Ovaj tip uganuca najcesca povreda u kosarci, nema ga da nije ovo iskusio vise puta kod da igra kosarku na bilo kom nivou. Nadam da nije nista to napuklo ni potrgano - na prvi pogled ne bi trebalo da bude.