Nakon rezultata CIK-a
538

Naša stranka: Nastavljamo borbu, pobijedit ćemo za četiri godine

Piše: A. Z.
Foto: H. M./Klix.ba
(Foto: H. M./Klix.ba)
Nakon što je CIK objavio prve službene rezultate Općih izbora u BiH iz Naše stranke su poručili da je Boriša Falatar bio najbolji kandidat za Predsjendištvo BiH i da njegovo vrijeme tek dolazi. Obećano je da će članovi naše stranke koji budu izabrani biti najaktivniji na svim pozicijama i da će pobijediti za četiri godine.

"Ponudili smo viziju snažne, ponosne i ugledne zemlje koja živi u miru sa sobom i susjedima i hrabro korača naprijed. Vodili smo kampanju kakvu ova zemlja nije vidjela, kampanju koja se zasniva na povjerenju, koja hrabro gradi mostove i probija puteve, koja se zasniva na razgovoru. Pozitivna politika je jedini način da ova zemlja krene naprijed, politika koja nije ni protiv koga, nego je za sve nas, mi smo to ponudili. Svojim pristupom smo otvorili put i dali inspiraciju onima koji će se priključiti i osnažiti našu ideju. Borba se nastavlja za snažno napredno društvo i za snagu otvorene ruke", poručio je Boriša Falatar.

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović je kazao da je ova stranka ponosna što je imala Falatara za kandidata za člana Predsjedništva BiH.

"Boriša Falatar je bio najbolji kandidat i to je budućnost BiH, njegovo vrijeme tek dolazi i u narednom periodu ćemo ostvariti ciljeve koje nismo uspjeli ostvariti. Izvještaji koje dobijamo od posmatrača govore da je Naša stranka najbrže rastuća stranka u BiH, taj trend se nastavlja i na ovim izborima. Ponosan sam na vrstu kampanje koju smo vodili i način na koji smo se ponašali. Želim dati garanciju da će svi naši predstavnici biti najaktivniji u svim tijelima, nećemo izdati vaše povjerenje, borit ćemo se naredne četiri godine i za četiri godine ćemo pobijediti", kazao je Kojović.