Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zena je heroj i simbol kako se treba do kraja boriti za svoja prava, brz oporavak!
Sve što je ova žena proživjela a i dalje proživljava ne može slaba osoba. Nana je jaka kao beton i eto nje nazad za koji dan da seli dušmane iz svoje avlije.
@Ozimandijas Odavno nisam cuo vece srranje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zena od čelika....
Izdrzat ce nana Fata i to insallah,sve ona moze izdrzati..💕Sta zeni rade na njenom,u njenom dobro nije gore..Pozdrav veliki iz Sarajeva nano Fato!👋👋👋
Naša nana Fata. Molim Allaha dž.š da ti pomogne da što prije se pridigneš.
Valjda se nasekirala sto joj crkva nije uklonjena. Pomolicemo se mi Srbi za nju, da ozdravi i ako se to desi da joj to bude znak da crkva treba ostati u njenom dvorištu.
Draga Nano od srca ti zelum brz oporavak i neponovilo se da nam jos dugo pozivis i docekas svoju pravdu za konu se boris godinama a vlast nasa suti tisi prava heroina ❤️
Brz oporavak istinskoj ženi za pravdu!!!
Boze spasi je a na njeno mjesto stavi najdrazeg clana Laktaskog Tuljana.
jadna zena bas mi je zao, da bar oce dozivjet da sklone joj crkvu iz dvorista
Heroina nasa,brz oporavak,i nedaj se da se sad dusmani slade..uz tebe smo HRABRA MAJKO..
DRŽI SE SULTANE NAŠ❤
Paradigma BiH i bosanskog insana kad brani svoj toprak. Heroina sa inatom i ponosom da joj nema premca od Kulin Bana i dobrijeh dana. Svako dobro i brz oporavak nano Fato!!!
Uspješan oporavak i dug život.
Podrska Nani Fati! A onima koji se jos uvijek trude i nadaju da ce crkva tu i ostati, zelim da ih stigne zasluzena kazna. Zlo raditi a dobru se nadati, ne moze to Milorade!
Da nam jos dugo godina zivis i da aBd dozivis da je nema u tvojoj avliji
incko spodobo bojis li se boga
Fata Orlović!!! Zemaljsko ime za hrabrost, inat, ponos, pravdu, istinu... žena koja nas je zadužila da sutra svojoj djeci pričamo o istinski herojima Bosne i Hercegovine. Nano Bog ti dao svako dobro...❤