Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kokos to sredi za sva vremena nema boljih cistaca kad su u pitanju zmije.....
pa boze odkud te zmijurine tolike,nikad vise nebi smjela nociti u toj kuci,sve zapali jedini spas
@gigi: ovo na slici jeste poskok, ali Vipera ammodytes (razlikujemo ga ostalih nasih zmija jer ima rog na nosu, jel?) Vipera berus bosniensis je sarka, bosanska :)
gornji komentar je upucen za @@joje fina zmija taj poskok , neki dan sam trceci po obroncima umalo nagazio na jednog od njih sto se suncao na putu. stanem nedaleko od njega , gledamo se tako i on ode bezbrizno u sumu. jednom sam uhvatio bjelousku u ruku ali se nisam odvazio da to pokusam i sa poskokom.
@joje ocigledno ti volis guzzit samohrane majke , cini se da vi u RS-u jedino ne psujete kada vas zmija ujede za dupe. sto se tice samohranih beskucnica, najbolje je i da ostane tamo u RS-u , federacija trazi perspektivne i mlade ljude koji ce joj donjet napredak a ne socijalne slucajeve cigana.
Sad i njih treba pobiti ,vjerovatno nasa posla.Nema tog covijeka ko se zmije neboji ali vecina zmija nije opasna ako ih nediras.Njih treba dislocirati da divlje prostore tamo gdje pripadaju i onaj ko ih voli gledat nek gleda.Danas je sve biznis a pogotovo atrakcija.
de nam mungos potvrdi jel ovaj gigi u pravu
ma nije ovo nista kakve i kolike imaju kod mene oko kuce.....
hahaha mene stomak zabolio
ma SiHre 100%!!! :P
Ako ovaj tekst nije prenapuhan kao priča o tobože petometarskom smuku iz Teslića, onda je vjerovatno jedno u pitanju: zmije dolaze u potrazi za vodom. Osim paljenja krpa, znam da je u širem tuzlanskom kraju prije rata bilo popularno da se po dvorištima parazbacuju grumeni kristalisanog \"naftalina\", navodno je njegov jak miris tjerao zmije.
mozda si u pravu mozda ima masivnih grobnica blizu?
HAHAHA GORNJI SMRTICI lol, pa nije ni cudo sto imaju zmije :))
http://www.youtube.com/watch?v=DKELGJfZZys
*bosniensis (nije mi lat. najbolji) :-)