Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnije vam je da trasirate zeljeznicku prugu preko Zvornika i uspostavite liniju Bg-Sa al haj eto
Za ovakve izjave i planove bi trebalo uvesti kaznu zatvota !!!!
zbog ovakvih kloceva se autoput gradi 20 godina
kada niste u stanju napraviti autoput za 20 godina, onda bar titovim putem trasirajte biciklističke i pješačke staze. aferim stručnjaci poubijajte se a ti klocu imao sam drugačije mišljenje o tebi dok se nisi prihvatio mjesta ministra o kojem nemaš pojma šta i čemu služi
Usput:, kinezi ne voze vise bicikla..
Sredite prvo osnovne stvari a ne se glupostima baviti.. koje su ovo suplje price jebote dan... Nasi papci nemaju osnaovnu kulturu u parkiranju auta a ne da voze bicikl do Dubrovnika..
Voze bosanci, a vi se sa bosnjacima svadjajte oko parkiranja
ovi stvarno nisu normalni.... vidi slike i namjestaja, kozne garniture, gaca i odjela .... i oni o biciklistickoj stazi od 670 km, a raja na egzistenciji maximalnoj.... pa covjece zar smo svi ludi?
Svi smo ovdje ludi jarane kad se ove gluposti dopustaju. .
još samo da ima para za bicikle.
e bas me interesuje hoce li ici preko karaule ili preko romanije
dobro
...lepo. bajk roud akros srpske zemlje. mi smo rasimovi, rasim je naš.