Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovi o fitnes parku sa 4 sprave?!
Multi-milioner Koldžo folira Sarajevsku fukaru po Vilsu. Kao da je njemu interesantna fukara koja hoda po Vilsu u ovom GETO-u, on ima milione KM i putuje širom svijeta po najskupljim svjetskim destinacijama sve plaćeno PDV novcem BiH građana, poreskih obveznika.
antimobing ti ko da je koldzo predsjednik japana pa multimilioner...on je nacelnik opstine...nema tu bas tolko miliona...
brzo ćemo mi cigići to demontirati pa u staro željezo za dvije marke. hvala načelniče. imaš pivu od nas poslije bajrama.
ukrade mi rijeci iz usta... Firauni ce to odsjeci u stilu gone in 60 seconds... Debele drotovske vagine ce se ukazati nakon 24 do 48 sati i konstatovati da je pocinjena materijalna steta. Nakon toga ce neka od njihovih nakaza izici pred kamere i reci da MUP kantona sarajevo poduzima sve potrebne operativne mjere i radnje na pronalasku pocinitelja ovog djela te je istraga u toku.... Drotovi, nayebem vam se mamma unaprijed. Adios!
Ma skidajt ga više sa te sprave, zar ne vidite koja je žega! Jeli od sinoć sve osvanulo na broju?
Da vidimo bas koliko ce vremena treba da narkomani razvale i ovaj mobilijar.
Lijepa akcija, nije bitno koliko ima sprava a najvaznije je da ce gradjani moci vjezbati, sve dok vandali ne uniste sve sto je lijepo. Zasto te sprave ne bi mogle ostati i izgledati kao nove i poslije godina upotrebe? A ne, vandali imaju bolesne nagone da uniste sve cak i sto je korisno i za njih. Balkan treba jos mnogo godina da dosegne svijest da cuva i pazi sve sto sluzi gradjanima. Drago mi je za otvaranje parka sa spravama za vjezbanje a strah me je da nece docekati ni mjesec dana a bice unistene sve sprave.
De malo povedite racuna o odrzavanju istih, pa one sprave od prosle godine na Vilsonovu su u katastrofalnom stanju...
Jeli ga neko spašavao sa sprave? Čovjek ili načelnik je u koma položaju - preživljava na spravi!
*** ovo,ocemo novu grbavicu
Vrlo dobra ideja omladina ce moci praktikovati nove poze uzivajte i ja sam nekada jako volio Vils u nocnim satima a one stare klupe bas nisu bile prakticne ali kad si mlad nista ti ne smeta ozezite ali nemojte zaboraviti da se pokrijete ;-))
Koldzo redovno dize tegove i vidi se njegova sprema :D
Kucuk uzela pare..
Bolje im je da su napravili "jebaonu" i vise bi posjecenija bila...
Jarane da ti ja idem na Fitnes ? Ne ! Već roditeljima treniram živce :)
Gdje mogu radit propadanja i "pull ups" ? rofl
Narod je razgiban njemu to nije potrebno.Zbog strajkova grasa svakako svako malo pjesace a mnogi i nemaju za karte pa pjehanom na posao...Ja bi licno ove sprave nasim parlamentarcima i jer se iskreno bojim za njihovo zdravlje.Pa ljudi po cijeli dan sjede,slabo se krecu,iz vile do limuzine iz limuzine u fotelju,a i prekomjerna konzumacija zaporaka bogami nije zdrava iskreno sam zabrinut!!!
Tako je, predsjedniče, samo vježbanje. Sila boga ne moli. Pump it up.
neće dugo ostat u komadu,šteta