Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL OD SVOJIH PARA
@KORONAbOSNJAK .. Većina migranata imaju bolje telefone neg mi. Vjeruj mi
@The Maniac 1987 Prodao zemlju pa podijelio. Sto ih nisi smjestio kod sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On dijeli a građani plaćaju,ima se-može se
Je*ote 10.000 šta sve plaćamo.
@Pupak2 Dijeli ljudima da zovu rodbinu, da ih što prije vade iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA snaga naroda! Narod placa a oni se qrce
Ovo ne treba zatvorit ovo zali boze lijecitt ,ovi portali sto prenose ovakve vjesti izbrisat
nose najbolje mobitele kod sebe samo pogledajte a na raskrnicama prodaju lotos maramice koje tu lud i još kad kažu da su im neki razbijeni mobiteli pa opet kupe nove ne kontam ?????
Što? Maramice su overrated?
Ma preko kartica ce se prisluskivat tlf... Da znaju koga zovu
Podijelio za njih desetak koje je ugledao s prozora, a preostalih nepunih 10000 maraka je stavio u svoj dzep. Ipak je to SDA skola, na njemu se primjeti da je njihova uzdanica, a tek sto se cuje kad progovori, e to je za pisanje knjiga.
mogli ste iz opstine placeve podjeliti izbjeglicama iz podrinja ili povratnicima djeci u srebrenici donirati tih 10 hiljada vlada rs svojim izbjeglicama dala placeve bezplatno
Nešto je ovdje ZATAMNJENO !!! Zašto to nije donirano u NOVCIMA ili odjeći, obući, hrani..... već u mob KARTICAMA za DOPUNU, vjerovatno operatera TELECOM BiH ! Ovo je ubjedljivo NAJGLUPLJA DONACIJA, koju su PORESKI OBVEZNICI PLATILI, ali ne svojom VOLJOM !!!
U ovoj drzavi niko nije normalan! Kakav je Menager ovaj Memic. Siri se mreza BH Telekoma na Migrante! Sutra ce im podjeliti pozicije u Telekomu, itd. HAHAHA
iz svog novcanika djeli
To su vam buduci glasači SDA
Vidjeli ste kako u Hrvatskoj ministar zdravstva položi račune za neprijavljenu imovinu a naš načelnik kupuje imovinu na najboljoj i najatraktivnijoj lokaciji na Ilidžipo bagatelnoj cijeni od ( pravnog subjekta ,informiši se na internetu) i imovina se uknjižava na njegovog sina. kako se to zove: zloupotreba, kriminal, trgovina uticajem..šta li?
@Hamoponovouredu Pa opet ce dobiti glasove na izborima, tako da je ne bitno.
Nanu ti lopovsku, napravi vrtić
Platio od onih para što je dobio od Tibri i ovih novih Bulevara. A obećao već godinama u nazad ŠKOLU ZA DJECU na Stupu ali NEEE RATNI PROFITER treba još para da uzme malo mu...daboga mu za HLJEBA zatrebalo. LOPOV
Meni moja, tebi tvoja dopuna...