Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je nas mentalitet,i da nije bilo rata privatizacija i politika bi isle ovako.Nemamo mi kulturu kao česi,slovaci ili slovenci.I oni su imali privatizacije i pljacke ali ne ovolike.Narod iz ex yu( osim slovenije) ima cudan mentalitet: krkanluk,seljakluk,bahatost i kicenje tuđim perjem
Pa mi smo uništili sva preduzeca privatizacijom.To je jednostavno takav mentalitet pljačkaški
Cojk se tovio .. Ragu....Malo przeni losos...hhahhjajja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U Brezi su se oduvijek jele lignje, šta se čudite?
jeo je i janjetinu, pio travaricu ...
Breza je poznata po firmi Perutnina Ptuj. To je najjača firma u toj općini i velika je mogućnost da je ta firma godinama "zatrpavala" svojim proizvodima bivšeg načelnika zbog čega mu je više bila muka od piletine, pa je spas našao u lignjama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Troskovi koje zvanicnici i politicari naprave daleko premasuju njihova primanjw i naravno u vecini slucajeva su za privatne potrebe
Bravo momak!
Pljuje drugog i ponizava samo da bi sebe uzdigao. Samo da bi narodu zamazao oci da pomisli neko da se izdvaja od drugih i da je bar malo dobar. Sramota koliko covjek moze nisko da ide samo da bi sebe bar malo uzdigao, fuj
Kako nesto moze biti "pljuvanje" kad je istina.Svi racuni su tu,cak nista manje nego sa njegovim potpisom.Ovo je za zatvorsku kaznu.
U se na se i poda se jeli? Svinjo gladna!
I opet niko ne odgovara za ovo
E, tako se razmeću pojedini "fukcioneri" i okupljaju oko sebe jadnike koji gledaju makar večeru da šićare i misle "vid' ga kako je on uspio, a merhametli, voli počastiti".
Šta će, navik'o na lignje još kao mali kod nane, svakog vikenda, a dedo ga viljamovkom dojio.
Lepa Brena za 4 osobe
COVJEK NA MESNOJ DIJETI
pa nije on trošio zbog sebe, već zbog poslovni partneri i preduzeće
ZA PREDUZECETOVO
Bgmi ovaj volio da pojede, vise neg hljeba se najsetî
Sta ce nama Dodik i Covic pored ovakvih "Bosnjaka"... Tesko nama sa nama!?
Bravo Munibe..barem znaš u šta si potrošio mandat. Aferim onima koji su te izabrali.
Ovi stranački botovi krenut ću od NIPa koji laprda šta radi SDA, sada i SDA šta radi SBB.. Ništa bitno za njihov posao, nema se šta pričati drugo. Populisti!
Pa ovaj i bio načelnik koalicije SDA - SBB samo što ovi sada misle da svi imaju kratku pamet.
Piši na Preduzeće...