Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova kantonalna vlast na celu sa zeljkovicem i nije nizasta drugo sposobna nego za novo zaduzivanje i povecanje cijena rezija kako bi pokrpili rupe koje su napravili u budzetu
ova vlast u kantonu stvarno nema vise obraza, povecavaju sebi plate, poskupljuju sve sto se moze poskupiti, jos su odlucili da se zaduze, stvarno sramotni potezi koje ce na svojim ledjima jedino gradjani osjetiti
Nije mi jasno kako to da moraju išta raspravljat, pa imaju večini i formirani su po tome što dijele iste principe djelovanja, pljačka, lopovluk i kriminal!
NAROD ZNA da SDA puštoši jače od TSUNAMIJA!
Ovo me nemoze nimalo iznenaditi..jer tu vladu predvodi SDA stranka..a znamo dobro kakvi su oni kad su npr pare u pitanju!!
Kako okarakterisati ovu skupinu diletanata, koji nažalost čine vlast KS??? 10 000 000 KM ??? Da je to novac koji ima pozitivnu svrhu, tj već planirano ulaganje i da krajnji efekt od svega imaju građani..., ali zadužiti građane da bi vlastitoj guzici povećao platu...e to se zove politika SDA i satelita u vidu DF i SDU??
Kad imaš vlast koju predvodi SDA dubioze su zagarantovane!!! Sistem zvan, pokradi postojeće, iscrpi do maximuma, zaduži...a sve na teret građana!
Sad ce opet Zeljkovic pricati o politickim podmetanjima i kako bi on radili, ali im drugi ne daju i tako ce proci jos jedna sjednica bez ijednog dogovora i napretka...
PARAZITI!
"..zaduženju Kantona Sarajevo u iznosu od 10.000.000 KM.", zaduženja na ime čega!? Znači ovo je razlog povećanja nameta na komunalije, a ne plasirana priča, radi povećanja efikasnosti te rekonstrukcije postojećih sistema, prije svega sistema ViK..
Zafalilo Konakoviću za vile.
Ma nije ni cudo kad se pogleda kako zive,kakve kuce prave i koja auta vozaju...u svakom slucaju iznad svakog prosjeka. A to sve rade od para koje vade iz drzavne blagajne...SDA lopovluk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)