Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7 krezzubaša. Nebitna vijest...
Nije ovo nebitna vijest. Nemate vi pojma kako su djecu zadojili u rs-u. To su sve nove generacije koljača i taj problem treba početi sistemski rješavati. Neku "denacifikaciju" izvesti jer fakat je to potrebno i srbiji i rs-u.
Bas im se na faci vidi da su onaj seljacki olos
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Više ljudi nego zuba
Nakon počinjenog genocida zar moze nesto da vas začudi???
hahahahaahhahaahahaahahahahaaaa s pecine dosli
Nemogu da vjerujem da ovakve budale drže javno govor pred ikakvim medijima, pričaju kojekakve gluposti i glorifikuju zločince. A država kakva jeste mirno gleda šta se dešava i niko ne reaguje na ovakvo ponašanje jedne skupine ljudi. Pohapsiti sve redom!!!!
ova gofna primitivna uvjek gledat sa oprezom i biti spremni zato sto bi opet ako ne i gore....
Jednog dana ću vam doći na adrese, sebi obećao, obećavam i vama..
hahahahahaha.. najbolji si internet ratnici.. mogi si juce otići i pljuniti im bar u lice..samo nesto te nema hehe
Samo negatori su gori od zlocinaca, jer negiranje je prijetnja da se ponovi isto, ali nikad vise.
Presude sve govore.
Malo vas je malo vas je pičkice
E sad zamislite da braća "vehabije" malo puste snimke islamske države u kojem se kolju kršćani i to nazovu nekim nazivom kako to samo srbi znaju.E sipa bi rekordno pohapsila sve i to nazvala terorističkim aktivnostima.A ovo je? E ovo je terorizam a boli sipu ona stvar.
hahaha.. neka arde šta žele u trokustanu
Nema tu lijeka jedino istrebljenje.
Jao, jao, da bog dragi sacuva. Nadrobi vepar govana da u kamion ne mogu stat
Veće ste vi budale iz KLIx-a što tome uopšte pridajete neku pažnju. Time skrećete pažnju sa žrtava genocida. Ostali su nebitni danas. Mogli ste i sutra objaviti.
Nek vidi Evrope protiv kakve nebuloze se mi mucimo zadnji 30 godina..
Vama su vrane pojele mozak
Ovi iza mladji sto sjede. Screenshot je uradjen. Cisto da se sjetimo mi pojedini kada ih sretnemo. Pozdravi ce uslijediti tada insalah.
Jad i bijeda, eto to je to
The protected zone of the UN Enclave Srebrnica is still in the entity whose Political Military Political leadership was judged for Genocide. It is time to exclude the Enclave Srebrnica from the system of the Entity's own jurisdiction which is responsible for the beginning of the Genocide.!?