Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to kad nam hodže i Turci vode politiku...nema glupljeg naroda na planeti...a vi ober muslimani dobro proučite šta znači mjesec Ramazana i kako bi se trebali ponašati...
Ljevičari razvijaju građansku državu, iduće će biti klanjanje duž tramvajske pruge. Čiji su ovo običaji, afganistanski ili afrički? Bosanski sigurno nisu.
Ovaj iftar je nogao biti podijeljen ljudima slabijeg imovinskog stanja a dio sredstava semogao koristit za pomoc ljudima u Palestini. Takodje apsolutno je nepotrebno reklamiranje Nacelnika Starog Grada i Gradonacelnice. Ovo nije poruka Islama niti Muslimana.
Cirkus
Skrnavljanje vjere. Jadnici.
Cemer , jeli oprana prljava carsija prije juftara? Kako je djeci Gaze vidjeti ove slike? Onaj ko vjeruje treba se iz soldarnoati sklonit da djeca ne uzdahnu al’ sve ide u obraz krkanima. Aah I kako se osjeca pripadnik druge religije ili ateista kad na javnim gradskim povrsinama, ulicama neko prosipa svoja vjerovanja ?
Na osnovu čega dobiješ ulaznicu?
U Vapingtonu u bijeloj kući bude iftar svake godine,zašto nebi bio i na Baščaršijinilinti bilo gdje po zemlji Bosanskoj
Čija god je ideja da napokon počne graditi turisticki brend Ramazan u Sarajevu - svaka cast. Ovi sto im sve smeta, bilo da nije dovoljno tradicinalno, bilo da im je neciji iftar ekstremizam nisu bitni, svakako ce izumrt od svog jada, ogranicenisti, bjede i mizerije.
Irfan i Banjamina su cista desetka.
Jesu li oni penzioneri stigli do Klinickog ili na ispite, ili je to samo ona jedna nedjelja kada je Prajd hahahh
Jeli ih imalo stid Palestine?!
Ukoliko je postojao naš put u EU ovim je danas i zvanično okončan. Evo šta se desi kad se dograbe vlasti konjuždine poput Konakovića. Orbani,Lepenke,Pegide su jedva čekale ovako nešto kako bi nas bošnjake predstavili kao avganistanske Evropljane koji nisu kompotabilni sa civilizacijom. Ovako nešto realno nema ni po muslimanskim državama. Kući pa iftari. Oj Kasabooooo prokleta bila. SDA koja je muslimansko bošnjačka partija nas nikada, baš nikada nije ovoliko izblamirala.
Cuj to a cijelom Evropom organizovani masovni iftari za vrijeme ramazana. Sama Germania 20 000 000 muslimana.😁
Da li bi nama ateisima bila dopustena jedna vecera nasred trga?
Da probamo organizovat? Možda da nam plati Finska jednu večeru?
nema razloga da ne dobijete dozvolu, dodjeli se javni prostor i za mnogo manje stvari od iftara. ima skupova gdje se zatvori desetine ulica, potrose stotine hiljada, a jako bliske ateistima
Pretjerivanje, kultura žderanja na sve strane, udavise s tim i sa pricom. Sve iskomercijalizirano, prenaglaseno, umjetno. bezze. A i Gaza je gladna.