Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e, čudo ti je ovaj Premijer, valjda je reprezentacija BiH postala federalna, što se vidi i po sastavu, takvu federaciju premijer želi, od 26 igrača 4 nebošnjaka, ... Pri tome izaslanstvo jednonacionalno, što ne kažu išli na utakmicu i usput popili kavus Portugalcima, da mi je samo vidjeti jednom rezultate njiihovih putovanja
@ibraga Vodi ga onda kuci neka ti njome upravlja.
Svaka cast ovom Mujezinovicu, konacno jedan covjek iz SDA koji nesto radi umjesto da prosipa demagogiju i daje lazna obecanja.
:)