Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dženo nas dobri Jablanicanin, prvi osmijeh Vitalisa.. brato ❤️
Doktor je malo vise nego optimistican. Prva ablacija je efikasna samo u 30% slucajeva i ovisno o vrsti aritmije. Nekada je potrebna vise nego jedna a nekad nije uopste efikasna. Cestitke timu na radu!
Imal kakvih organa za preprodati
U Tuzli, kad je dr.Kabil vršio operacije na srcu ovi danas su se igrali Klisa i truhle kobile,čuj lideri.
Pasha nije to ta vrsta operacija koju oni rade. Ovi su se specijalizirali za ablaciju, to niko u BiH ne moze raditi. Nasi iz Ministarstva su nekad salali u Zadar, Zagreb ili Tursku. Ovaj vrsni strucnjak je nekad radio u Zadru, sad radi u Zagrebu i povremeno operise u ovoj poliklinici u Mostaru kad se nabere pacijenata sto je super za one koji imaju ovaj problem jer je puno jeftinije.
Ovo je odlicno da imamo ovako strucne doktore u nasoj zemlju i svaka vam cast sto pomazete ljudima,vidjeo sam da je besplatan pregled omogucen u dogovoru s nasim Zavodom Zdravstvenog,ali me zanima koliko kosta operacija i da li ce je podmriti nas Zdravstveni sistem,ili smo osudzeni na smrt jer nemamo novca,kao nas You tuber Ramke koji je imao problema sa srcem i zbog nemara drzave,nazalost vise nije sa nama.
iz licnog iskustva sve troskove snosi zzo.