Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ih posaljite Selmi Cikoticu pa neka ducaju i njega i zenu mu. Iddiot pravi
Za Banja Luku ih sve
Specijalno bi popušio svaki drot koji ode gore. Bradina je šuma role 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam rasista, nacionalista, homofob ili bilo sta slicno, ali kako migrant iz zaracene zemlje ima ajfon, internet, original patike i jakne?! Ovo nisu migranti i izjeglice, oni su POLITIKA!!!
Avionska karta i nazad odakle su i dosli...ali onda nema klepanja love za njihovo zbrinjavanje
Nedajte tim govnarima i kriminalcima da dodju ,ako vam dodju možete se slobodno seliti ,mamu im hebem i onima koji su ih doveli u BiH ,
Nema u kasarnu
sto se narod hljeba najeo, niko fukaru ne razumije
Bunker u knjicu i Sarajevogas
U Hadzicima su smjesteni među kucama gdje je gusto naseljeno. Ovi dosli da protestuju a kuce im udaljenje najmanje 15 min voznje od tog mjesta . Izgleda da svi moraju podnijeti zrtvu. Zasto neko vise a neko manje. U Hadzicima su dvije osnovne i jedna srednja skola pa su opet tu
Selmi u kuću i Đaferoviću, baketu jbali ih oni
Podjeliti im one Arapaske kuce koje su naparavljene nasim novcem na Hilsu ,..Ilijasu Hadzicima i Balazuju i mirna Bosna a i Hercegovina.
Tako je narode, Selmo nek ih kuci sebi vodi, dosta je vise bilo.
Eto pa se pokažite kao humanisti, pokažite te se kao veliki Bosanci i Hercegovci srca velikog i gostoljubivi. Nas ste nazivali svakojakim imenima pa eto šanse za vas, budite bolji od nas Pozz iz Bihaća.
Nevjerojatno zvuči stav, koji se često može čuti, da "treba pustiti ljude da idu gdje žele"??!! Pa čovječe božiji, o tome da li će neko nekoga pustiti u svoju kuću, u svoju zemlju, u svoje dvorište - ODLUČUJE ISKLJUČIVO DOMAĆIN te iste kuće, zemlje, dvorišta...Pa probaj ući bilo kuda, gdje ti nije odobreno, još bez odgovarajuće dokumentacije.
Zamisli, zvoni ti neko na ulaznim vratima, ili još bolje bez zvona, otvara vrata ulazi u kuću i sjeda negdje:):):)... Stvarno suluda ideja krenuti u bilo kom pravcu, znajući da nemaš dozvolu boravka...
U tim IOM najviše radi hrvata i srba a nigdje na teritoriji sa tom vecinom nema migrantski centar, samo kazem
realno ovi što su pokrali pare za migrante nek ih fino ugoste u svojim veleljetnim domovima
Dobra ideja. Vozali smo Arape po Bosne, zasto ne i migrante? U autobusu pojest, popiti, kojima... Tako do proljeca.
sve vratiti rs, koristiti dodikovu taktiku, rs cemo zvati drzavom kadnam odgovara