Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oglasila se misija OSCE-a hahahahahahahaha Gdje je Sattler Schmidt ........
Po ko zna koji put je Misija OSCE zabrinuta i poziva na razum i postivanje odluka ustavnog suda..Bilo bi me u najmanju ruku sramota pisati iz godine u godinu jednu te istu izjavu sa izmjenjenim datumom,a nista konkretno poduzeti.....zali boze novaca poreznih obveznika za plate ovih uhljeba..
Ispada da takozvani Božić, kao državni praznik u evropskim zemljama, diskriminaira gradjane nehrišćane i ateiste?!
DAN KADA SU OD STRAHA BOSANSKI PRAVOSLAVCI NAPALI NEVINE BOSANSKE CIVILE !!!
osze TRLA BABA LAN, DA JOJ PRODJE DAN...
Dobro su se sjetili.
OSCE , napušite se Bošnjaku qrca , 🗣
Dan kada su srbi izgubili pravo na BiH
slavi takozvana svoj takozvani praznik :-)
Ovo nema nikakve veze sa danom rs-a ovo je inat sarajevu znaju i oni da je neustavno bolje da te pare daju penzionerima nego sto ce potrosit za 9 januar...
Logično rješenje je da Hrvati i Bošnjaci odrede svoj dan Republike Srpske, pa da umjesto jednog, budu tri neradna dana.
Boga ne možemo dijeliti da je islamski bog, pravoslavni, katolički ili protestantski. Allah je jedan, Njemu se svi molimo. A što imamo mi ovo drugo, što se razlikujemo, meni ne smeta niko. ;)
pa gtrs diskriminira i sam sebe, ako si Srbin za EU i ako ne lizes putinov pakas onda nisi Srbin kazu
Drzava BiH ................... Visoki predstavnik treba da nametne zakon da se u entitetu RS pored svake entitetske zastave na javnim objektima, skolama, policijskim stanicama, opstinama, kruznim tokovima itd. OBAVEZNO postavi zastava drzave BIH. Iste velicine ili veca po formatu. Takodje na registarskim tablicama kao u SRB i Hr da se postavi grb BIH. Policija RS-a na desnom ramenu da nosi grb BiH.
Uh jeste li opet zabrinuti?