Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, još koja Cvijanovićka, Majkićka i Vulićka će donijeti svjetlo na kraju tunela.Iz migranata treba u politiku uvući i kojeg crnca pa da i mi proradimo po woke kulturi. Mislio sam da si pametniji, ali je bitno da se nešto "melje".
Da biste doveli kvalitet i jednakopravnost žena, dovedite kvalitetne i jednakopravne žene. Neće vam kvalitet donijeti bisera turković, koja je otišla kod ministra iranskog i u pola razgovora nabila maramu na glavu, u jeku borbe protiv terora iranskog režima nad ženama. Ta ista bisera je bacila prst u oko narodu i rekla da u bih radnici dobro žive i da su razmaženi, nakon emisije sjela u porpe i otišla kući. Ta ista bisera. Dok narod ne pokrene borbu, nema ovdje ničeg.
Ljidi shvatite, narod neće sda politiku, jer to je politika miloševića, čitav svjet u jednom pravcu, a iran i SDA, u drugom. Neće narod u rikverc, nećemo dozvoliti da nas sda za koju glasa svaki deseti bošnjak odvede u provaliju. Narod je rekao 700.000 glasova za osmorku-EU I NATO, A NE IRAN I AFGANISSTAN.
Nemože sanja vulić biti preokret, sanja vulić ne predstavlja neke žene ili normalne ljude, sanja vulić nije glas za žene. Sanja vulić je glas ponora. Za sanjom vulić ne galame žene i ne viču naš lider. Sanja vulić je nenormalno ljudsko biće, glupo i osakaćeno. Država je dotakla dno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zna se sta žene treba da rade sve ostalo je bez veze
Fasista je fasista, musko ili zensko
Najgore moguce zene u BIH su ove Cvijanovic,Kristo,Majkic jos i ona vulgarno lazljiva KOS svršenica Ćudić.Fuuuuj
I poručuju da moramo staviti veći broj gejevaca kao što je Vučić uradio.
Hebo te koda si u Švedskoj
jaka tvrdnja promjena ni na vidiku
Jel' to govoriš da su žene dok je SDA bila na vlasti bile potlačene i talibanizirane.
Žene su natjerale i prevarile šejtana da uđe u staklenu bocu i zavrnule čep!.
Ako su ove spomenute napredak,a znamo vec 30 g sta su bljuvale,Cvijanovic,Kristo i Bradara,onda ja nazadujem sve vise i vise i ja i moja drzava BiH.
da vam prevedem: Koalicija Osmorke HDZ-a i SNSD-a je odlična jer su mi u OHR-u i ambasadi rekli da tako lažem
Kada se bude birao kvalitetan kadar sa vizijom i sposobnoscu da viziju sprovede u djelo, bez obzira kojeg je spola, nacije, religije, seksualnog opredjeljenja tada mozda nesto i bude od ove zemlje. Stalno se provlace neke teze o potrebi za ovakvim ili onakvim kadrovima, a najmanje se spominje sposobnost.
Jedina zena na BiH politickoj sceni koja nesto vrijedi i ima svoju glavu tj misljenje je Cudicka. Ostale su stranacke marionete
Demagog .
Korist ce imati samo zeneckoje su se dohvatile nele funkcije, a vec vidimo o kakvom kadru je rijec.
Gledaj kod Mire seksi brkova, sigurno je goozio u mladosti zestoko, a mozda jos uvijek zigu ko zna