Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa po toj logici onda i onaj ko je služio u Armiji SAD-a (a pri tome ima i njihovo i bosansko državljanstvo) treba odmah ići u zatvor čim uđe u BiH. A nije da nema takvih.
Da i trebo bi. Ako vec zivis u Bosni trebas biti vjeran toj drzavi. A svakao po meni ko ide iz drzave poslije rata je izdajnik i nebi se trebao vratit
Na to pitanje je odgovor kompleksan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hebe vas Dodik ko sanske koze... Ne smije se ovo on uradi, ne smije se ono on uradi... A vi cekate da padnr neko sa Marsa i reaguje... Sutra ce biti, kad Dodik postavi granoce na Dobrinji, vi cete govoriti kako je to udar na drzavu i opet nikom nista.
To proizvod Bakirove politike i glasnogovornika Drvenog Šefika.
Naše bejha institucije bi nješta zabranjivali, ono bi nješta zabranilo
Pa sta da radimo mi, koji smo htjeli biti pripadnici OS BiH, ali nismo imali stelu da upadnemo u nju, a svi amo sposobni? Nekoliko puta sam pokusavao, fozicki sam spreman 100%, nisam usao jer nisam imao vezu. OS BiH je uhljebljenicka vojska.
Pola ovih iz RS služi u Legiji Stranaca, i to, vjerovali ili ne, neposredno iskustvo sa islamskim teroristima. Pa sad nek neko sabere 2+2. Pogotovo ovi koji zazivaju rat. Moje mišljenje je da je rat podmetačina Bošnjacima da opet naje.u.
A moze se skolovati i raditi i placati porez u drugim zemljama ali vojska ne, sta je to bitna vojska, ko da je neki faktor.
Kad će više meleci da ga pokupe dragi Bože..... Ne prođe dan, da dodick nešto ne userenda....
Samo budala moze otići služiti Srbiji par mjeseci ili godinu dana. Mada je ova naša nova Tik-Tok, Facebook, Insta generacija mnogo pametnija nisu bas toliko zatucani da ih možete varati kao prije fol ginuti za čast i ordenje briga njih za to.
Ha, ha, ha. Bitno da su taguti izglasali antiislamski zakon o boravku na stranim ratištima, i da su hapsili vjernike. Probajte sada uhapsiti srbe ako budu u nekoj stranoj vojsci.
Prije odsluženja vojnog roka u drugoj zemlji odrekneš se državljanstva BiH, i miran si.
Dodik je smeće. Ali budući da je kod nas vojni rok ukinut, ne znam u čemu je problem? Ja bi volio da i naša djeca služe vojni rok, da ne budu pi..e, i ne znam čemu ovakav stav ministarstva.
Rodjen sam u Doboju ali zivim u FBiH. Kada vadim drzavljanstvo BiH dobijem i da sam Drzavljanin RSa. Da priupitam ove Srbe : 1.da li to znaci da cu ga izgubiti ako se RS odcijepi? 2.hocu li tada moci glasati u RSu kao dijaspora?
Xaxaxaxa......car si
Ku*va laktaška bi da demilitarizira BiH a svoje ovce da obuhvaća u komsiluku. Hitno uvesti opet vojni rok u BiH, ako neće vlašine i UZP-ovci, onda Bosnjaci. 6 mjeseci intenzivne osnovne obuke svima
Hoću ako će ti žena, sestra, tetka, mater, rodica biti sa mnom u sobi, inače nemam volje
Vojnog roka. Ali ako nije obavezan može svak ko želi ići u legiju stranaca. ruski wagner. itd...
U hapsanu
Ja na Sarajevskom aerodromu svako malo srecem grupe nasih momaka u Turskim vojnim uniformama!? Sta oni rade?
Zašto nisu podnijeli krivičnu prijavu zbog podstreka anja?! Čekam se ja da je podnesem?