Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzima, starim i tradicionalnim srbskim igračima ne vjerujem ništa. Vina, peciva i fudbaleri su im dobri a sve ostalo karina
Zamjeniče ministra sigurnosti, šta je tvoj posao? Da prepisuješ od drugih? Ne treba za to biti pomočnik ministra!! Imaš li ti svoje mišljenje ili voliš zavjere!!??
@Idol Ako nekontrolirani ulasci nn lica u državu (ilegalni migranti) nisu sigurnosni propust, onda mi je jasno šta ti želiš BiH!
dosta drzavnih sluzbenika javno i svakodnevno radi protiv interesa i imidza nase zemlje ...
Hemoroid radi na kolindinoj kampanji. To bar nije sporno, poznata stvar...
Ovaj lik vam je reprezent hrvata u drzavi i ovakvi likivu najvise rade da strovale drzavu a platu prima uredno od iste
Možete misliti ''komediju'' u kojoj zamjenik Ministra sigurnosti ovo govori?
@Hamoponovouredu Šuti bolan, šta tek ministar govori
Ovaj kao da ne živi u BiH već na Marsu!
Pocevsi od Mitrerana koji jeucestvovao na sastanku u Lisabonu gdje je donesena odluka da se vojno intervenise protiv srpske agresije na BiH i njegove samoincijativno lukave da zastiti Srpsku stranu je na svoju ruku naredio pilotu da promijeni smjer i leti za Sarajevk gdje je stigao nenajavljen sa njegovim humanim planom za dostavu pomoci na koji nacin je uspio da zastiti Srpsku stranu i omogucio im da nastave dalje
"Sigurnosna politika nam mora biti prioritet, poglavito ako se iskreno zalažemo za integraciju u NATO-u i EU" problem je u tome što se tvoj hdz iskreno ne zalaže za NATO, nego je cilj rusija ili integracije u neke sisteme koji i ne postoje.
Zmijo Krešić.
Šta se ti Mijo sikiraš, ako si tolko zabrinut putovnicu u ruke i za Hrvatsku, svoju matičnu zemlju. Ovde si svakako nacionalna manjina a uživaš više nego u matičnoj ti zemlji.
Kaže došlo iz male azije. Zemljo otvori se.
Macon je samo dao na znanje da nema ništa protiv da Rusija i Turska ostvare već dogovorene planove a to je približavanje BiH Srbiji. Kosovo albanci to odbijaju i neslušaju Turčina ali SDA je poslušna te samo šuti. Tako da nije stvar u džihadistima nego u strateškim planovima. Znači ostajemo sa Srbijom. Nismo morali ni ratovati. Pa nepravi se autoput za Beč nego za Beograd. SDA nikako da prevali preko usta ko ga pravi. Od Bošnjaka to niko neželi ali se ne protive.
@Termiti Moguce je da se trazi konacno rijesenje. Znaci sa/pod Srbima sa velikim stepenom autonomjie i vjecitom strepnjem za sutra... ako iko ima primjere kako se rijesava problemi suzivota sa drugima onda je to Turska. Mi ipak nismo Turci i oni to dabome dobro znaju i zato cemo uvijek i biti idealan predmet za raskusurivanje. Osim toga je Turska vec duze vrijeme potpuno interesno zavisna u odnosima sa Rusijom.
@Carsija00 Pa naravno. Neće u Srbiji biti instalirane turske rakete niti u Bosni, nego Ruske. SDA nije na vrijeme vidjela da je amanet dan dalje, da ga sad Srbi imaju. Nije dobro za Bošnjake. I kako izgleda nemože se to više zaustaviti.
o kojin institucijan ovaj portal govori...pa ne postoji nijedna institucija koja nesto radi
ma nema migranata ni povratnika u bh
Ma fuj! Bivši zapovjednik voda obezbjedjenja JNA u Prištini...... što od takvih a k tome hrvatskog šovena čovjek i BiH može očekivati!?
Od 3,5 mill stanovnika, nekih 200 je bilo u redovima ISILa! Koja je to onda logika i matematika tvrditi da je BiH tempirana bomba ili prijetnja za Evropu ?!
@Dugme samo je jedan dovoljan da se opasa
@Dugme Mnogo više ih je bilo, ove koje uhvate i zatvore su samo najglupaviji među njima. Većina je pobjeglo na vrijeme, a neke su amerikanci i rusi pobili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kockasti u svome vrtu ne vide balvane a u tudjem traze trn.Makronova intervencija na racun BIH i njezinog kako kaze opsanosti za susjede potjece sa dvije adrese i to Kitarevicka i Vucica,sa jednom je orgijao po Rusiji(gdje prodala finale Francuzima) a drugom prodao raketni sistem onako ispod stola.,radi susjeda onako.Sve je to licimjerski sa sve tri strane,danasnja Europa je leglo fasizma,a susjedne Hrvatska i Srbija su jos ispred europe.
@darki.parki Znao sam ja da nebi izgubili da ga nije prodala ... !