Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise ovaj radi za Bosnjake nego SDA
Tisina SDA botu sendvicaru
Vojin Mijatovic, Sasa Magazinovic, Pedja Kojovic, Drasko Acimovic…….i ostali ljudi bliski sarajevskoj raji, a koji u u RS mogu osvojiti maksimalno po 200 glasova, samo levate islamizovane Srbe. Oni samo traze tricave probleme, da na njima skupljaju jeftine poene. Pa tu zemlju je Ramiz Salkic htio da proda. Eto koliko je bitna islamizovanim Srbima. Pitajte Vojina Mijatovica treba li ukinuti Republiku Srpsku.Mozda ce vam reci da treba, ali teska srca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozitivan primjer ljudskosti.
Ovoga bi se i Hitler postidio... "Tragična sudbina Fate Orlović počinje 1995. godine kada su joj u genocidu u Srebrenici ubijeni muž i 20 članova porodice. Dok su se Fata sa sedmero djece i preživjeli članovi porodice nalazili u izbjeglištvu, imovina im je izuzeta u korist Crkvene općine Drinjača bez zakonskog postupka eksproprijacije, te je na toj lokaciji izgrađena crkva", napomenuo je.
garant masovna grobnica ispod crkve, cim nece da sklone
e jesi autoritet mogao si usput i Bidena zamoliti da nas prime u NATO
pobogu.to je odlučeno na sudu da se to izmjesti.sad nema hoću neću.dajte im rok od 20dana da to izmjeste.ako ne,šaljete opomenu.ako se i na to ogluše,dovesti bagere i rušiti.poslat im fakturu za rušenje.to se tako radi.
Обраћа се српском Патријарху за помоћ и истовремено Сребреницу назива тзв геноцидом а зна шта сви Срби мисле о томе...Дакле није поента ријешити проблем него набрсти мало муслиманских гласова и подршке...
Steta sto je Karadzic u bajbokani. Ne bi ti skodio jedan pregled od njega strucnjaka
Voja prašak..
Ovako je pricao i Mile Dodo prije 20 godina
Gdje ima da se versko lice moli u izvršavanju presude
Hoce da bude srpski kandidat za predsjednistvo, pa skuplja jeftine bosnjačke glasove
Kakav gospodin, svaka cast. Imati hrabrosti i biti samokritican je vrlina samo velikih ljudi, koji su naravno po obicaju neshvaceni u vremenu i prostoru u kojem trenutno zive. Logika po kojoj priznajes samo svoje zrtve, ali ne i zlocine koje je neko napravio u ime tvog naroda je tragedija za prosperitet i buducnost covjecanstva
Moj Vojine cim si napisao da je nani Fati stradalo 20 clanova porodice u genocidu patrijarh ce pismo baciti ...spominjanje genocida je strateski cilj i bosanskih i srbijanskih srba tj negiranje
Ccccc...e jeste frustrirani u p.m.( većina), Najbitnije vam kako je kome ime, a o čemu je teme nema veze... vrh vam dostignuća-nacionalizam!! E moj sinko, ovdje će biti bolje kada izumru još dvije generacije i dodje treća, koja nije primitivna i cijeni život!!
Ta treća neće biti ni za šta, već sad se samo ogledaju u telefonu 24h na dan
Dzaba je to govoriti
Dodikova krtica, koja je nedavno govorila da ce sw slavit 9.januar bez obzirs na odluke ustavnog suda
svaka cast
Vjera nije nacija. Isto tako mi nismo ni Srbi,ni Bošnjaci,ni Hrvati,.. mi smo glupa balkanska plemena rođena i učena mržnji od raznih osvajača. I tako nastavljamo i čekamo na sljedeću mogućnost da to i pokažemo.