Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti je na mjestu
@adekvatan Vojin je... Bond... Dzejms Bond...
Svakom loncu Ćudićka je poklopac. Vječiti budžetlija, guli itekakve pare od nas, poreznih obveznika. Mijatoviću, bravo ovo za žene! Pljuju po Sebiji, ženi koja je napustila Federalni parlament da bi se posvetila svojoj profesiji. Zavela red, vratila dugove prethodnika, očistila kadar od onih koji bi i u državnoj i u privatnoj klinici brali lovu. A ovakvi, kao Ćudićka, neka mrdnu malo iz Sarajeva do Republike srpske i do kantona s hrvatskom većinom pa neka tamo probaju palamuditi.
Meni je ovaj lik legenda. Bosanac 300%
Vojine reci Peđi šta ga sleduje, da je Jutelovac, podvala, organizator političkog projekta Beograda, Peta Kolona. Ne trebate se vezati i hraniti stranku koja i vas i ovu sržavu hoće da razvali, ti živiš ovu državu a Peđa i Sabina imaju rezervne varijante, od ove države samo žive na budžetu!
Ljudi moji Predrag uzme 8-9 milja mjesecno naseg novca! Cudicka isto na budzetu! Sve u Nasoj stranci familiju zaposlili! Srdjan Mandic kum od Forte, Lejla Brcic rodica od Nasihe Pozder, Sabina zaposlila bez konkursa drugaricu Anelu Lemes u Boris Divkovic preko stele i jos drze nekome sveto slovo! Sram vas bilo! Odreknite se plata tolikih! Radnica u trafici ima 300 KM, ne mogu ajdne zene ni u WC otici!
U jest neko zayeban, a do prije godinu dana nitko nije ni cuo za njega.
Ovako je najbolje, nema govora mržnje. Mijatović nije Forto, on to momački radi kao pravi krajišnik. Svaka čast.
Mijatovic je napustio poziciju zamjenika ministra ispred SNSD-a, dobro placenu poziciju i presao u SDP da se bori se za gradzansku drzavu iz Banja Luke.Dalje odrasto u Beogradu,nema hipoteke proslosti.A i hrabar je i ima stav.Mislim da zasluzuje postovanje svih Bosanaca i Hercegovaca za dosadasnje ponasanje.Medzutim,SDP nema jasan stav,mjenja ponasanje od Opcine do Opcine.Nije mu ni lako djelovati u stranci koja je puna uhljeba a malo stolica.
Ovo Mijatovica bolesno opsjednut paznjom a tip totalno nebitan, teski populista
Ko si ti? Imas 150 glasova u Banja Luci i nesto seres, ti ko zaheban, to samo bosnjama mozes prosipat
Neko skloni ovog dok ne bude kasno.
Hakija Meholjić: Vojin Mijatović mi je u SDP-u rekao da će doći u Srebrenicu da me zakolje. Ja to neću oprostiti. To me podsjeća na neke užasne stvari. Moj je brat zaklan, otac zaklan, jedan brat mi je strijeljan. I sad meni neko ko je jučer došao u SDP treba da kaže da će doći u Srebrenicu da me zakolje, kaže Meholjić.
@AdekvatanOdgovor2 Sto ti avatar zelen , mora da SDP-ovac?
Vidi se da je Vojin dugo bio u SNSD-u, jer pokupio je manire ponasanja sefa te stranke. Nekulturan, prijeti, vrijedja.Moze neko otici iz SNSD-a,ali SNSD ne moze iz njega.Interesantno je i da je stao u odbranu lika i djela Sebije I.
Redakcija brise komentare kod Vojina. Mamlaz je dobio 210 glasova i drzi predavanja po Sarajevskim medijima
Usra se i ovaj bh blok
Svaka čast Vojine. Sve je na mjestu. Oštro. Niste uopće trebali isticati i podržavati Irmu Baraliju za gradonačelnicu Mostara. Jer uz sav respekt, ruku na srce, Irma nije za to. Trebalo je tražiti bolje rješenje iz SDP ili neko bolje rješenje iz NS. A treba upitati za čiji račun su oni isticali kandidate u Tuzli i Gračanici?