Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..šta je sa linijom DF-a. De bona, nismo od juče..kome više ublehe prosipate. Ne može vam obraz ni pervol oprati.
E vidi Mensure ko da je frisko s tehvida :-)
..ljevo rame iza nje...smučar😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dajte nam i Plavšičku za ministarku raseljenih lica. Mamu SDA-ovsku, HDZ-ovsku
Glasovima BOŠNJAKA DO AGENCIJE ZA VISOKO OBRAZOVANJE. Da sifet i SDA nisu bili ZA Poplašen ne bi bio izabran !!
http://i0.wp.com/saff.ba/wp-content/uploads/2015/11/Screenshot_253.jpg?resize=625%2C685
"Poplašen je imenovan linijom SDS, HDZ i SDA" i DF-a što ste zaboravili staviti.
Jao jao. Pa SDA od svog osnivanja koalira sa Karadzicem i drugim najcrnjim fasistima i sad je kao problem sto je neko izabrao Poplasena u upravni odbor.
Samo Komsic nije kriv???????????
Ko hrast krivuljaš.
Jel sad jasno,ko je povaljivao Armiju RBiH??? Eto joj generala (Alijinog)...glasao je on po komandi,kao i svi ostali....
Ma nijeeeeeeeee moguceeeeeeeeeeeeeee.. odlikovani cetnicki vojvoda i sada izabran za clana upravnog odbora za visoko obrazovanje.!!!!!!!???????? A oni koji su ga predlozili neka se srame za cijeli zivot. Fuj.
ko nas je vodio -i kakvog smo neprijatelja imali predobro smo prosli-ko nas vodi -dobro se drzimo--narode biraliste -BUJRUM
A cije glasac Sifet Podzic sekretar DF i on je glasao za Vojvodinu
Jebo vam taj cetnik mater sto ste ga izabrali govna jedna sarajevska politicka
Kod sva tri naroda vladaju isti likovi (ili njihovi uhljebljeni potomci) koji su nam s*** budućnost devedesetih. I ako ih ne vidimo na isturenim pozicijama, tu su negdje, savjetnici, "uspješni biznismeni", klinci-palci.. a mi tavorimo u mračnoj čamotinji osuđeni na mržnju. Zlo se ukorijenilo..
Nema se šta prigovoriti ni SDS ni Poplašenu... SDS je delegirao, pa ako prođe prođe, a Poplašen je to što jeste i tu nema promjena... Samo čudi kako to domoljubni Hrvati i "najčistiijii" muslimani tako olako prihvate "četnika"... A i ti Podžiću, skrenuo si s puta, i u politici moraju postojati principi......
Poserem i tebe i tvoju DF, sve skupa sa Komšićem, Podžićem, Bećirevićem, Suljagićem i ostalim debilima. A što se tiče sda-sds-hdz, odavno je jasno da se radi o jednoj stranci.
Treba taj dzehenem(BiH) napokon predati stranim dzelatima i da nas uniste do kraja,... Tito je preko noci unistio ustashe i chetnike i stvorio stabilnu drzavu a ovi BiH politicari nisu u stanju da dokazu ko je uopste bio agresor a ko je se branio na teritorije BiH,... FUJ Bagro
POPLASENA ZA ADMINISTRATORA KLIX-A!!!!
Šta su se svi sad počeli čuditi. Pa ta stranka je nakon rata izabrala Velibora Ostojića za predsjednika Komisije za zaštitu ljudskih prava, istog onoga koji je igrao fudbal sa bošnjačkim glavama. Kako je krenulo Sonji Karadžić ne gine neka od rukovodećih funkcija u Kantonu Sarajevo dok je SDA na vlasti.
Sonja je mala maca, kakvi monstrumi su na funkcijama! I Kakve odobrava "nasha" SDA!