Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mehmed ali još napomeni između redova da se Bošnjaci naoružaju zlu ne trebalo i nikako da uništavaju oružje kako je krenuo onaj helez da radi po instrukcijama komšija.
Koga Šemso pozivaš, Nermina Nikšića koji se javno odrekao tamo neke njive u RS i HZ HB, možda Konakovića koji svim silama upire da HDZ-e kandidat bude Ustavni sudija, ili možda Bakira koji za fotelju izigra Ogreševića.... sve je to go hohštapler i bagra lopovska!!!
Visoki predstavnik u BiH iskljucivo sluzi da osigura i cuva Dejtonski sporazum (u kojem je drzavna imovina iskljucivo u vlasnistvu drzave BiH). U slucaju da Schmidt odluci dati drzavnu imovinu RSu, to automatski ponistava Dejtonski sporazum i njega kao visokog predstavnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte čovjeku funkciju. Neostvareni stranački vođa u rangu onog ublehaša Hadžikadića
Pritisak se mora održavati, KONSTANTNO. Pozdravljam i ovu inicijativu
Gdje je puno baba kilava su djeca, kažu stari ljudi
Genijelne ideja ,u koaliciju bi bili isti oni koji 30 godina pljačkaju jadnu državu . Mislim če ovi polupismeni , seljački podmukli nazovi političari definitivno uništiti BiH . Među njima ( u sva tri stada ) nema 1 posto normalnih ljudi . Pa zar ima iko da se čudi što je BiH najgora država u Evropi . Sa ovakvim glupim ovcama stvarno možeš raditi šta hoćeš . A ako se budu malo bunili odmah ih poslati u rovove .
Svakako u korijenu sasjeći svaku ideju gdje imovina nije naslovljena samo na državu. Nikakve kombinacije koje otvaraju prostor za nedoumice i rasprave ne dolaze u obzir. Imovina je vlasnistvo drżave BiH i tacka.
Jarane ganjaj penziju imas sve uslove.
PRIMJER: U ulici se nalazi par kuca. Ulica je javno dobro koje svi koristimo. Odjednom iz jedne kuce neki Dodik kaze da je dio ulice ispred njegove kuce njegova imovina i hoce da postavi rampu i proda tu zemlju. Sta ce ostali stanovnici ulice uraditi? Tako isto Dodik hoce drzavnu imovinu da otme i sebi prisvoji ilegalno.
Gledaj sto se pristalice trojkaskih izdajnika bune protiv jednog ovako normalnog i potrebnog prijedloga. Da je srece sve bosnjacke stranke bi se trajno ujedinile i pokazale potrebnu snagu u ovakcim slucajevima.
Državnom imovinom upravljaju i njom odlučuju sa razine BiH predstavnici iz tri konsitutivna naroda, a nažalost Ostali tu nisu zastupljeni na način koji bi h izjednačio u pravima i dužnostima sa tri imenovana naroda. na taj način i Republika Srpska ostvaruje upravljanje državnom imovinom, a ne kroz pokušaje da se to otme i knjži na entitet koji nije država.
Ti si dokaz , ko i šta je esdea , 🤮
Maneken , 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻 Ko glasa za esdea , izdajica je ☝️
Da bolje kooridniraju korupciju
jel misliš prije ili poslije podizanja optužnice za počinjenje ratnih zločina u proteklom ratu.
Bez imovine postajemo Gaza i protjerat ce nas jednog dana udruzeno.
I da bi ti onda bio samo ti izabran u Parlanent BiH.. Sve samo da svoju ti g. zicu smjestih u poslanicke klupe.. Prokuzeno je to kod naroda...
Jako pametan prijedlog treba povući liniju i reci NE , u pitanju je državna imovina i sukobi stranaka su manje važni od interesa države