Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ti zaluta da se pitas za drzavnicke stvati, a jest ti kasika upala u med
GLUPI POHRVACENI UHLJEB, PA I SDA JE PO TOME NEZAOBILAZNA, MAGARCE GLUPI!
tebi je to nebitno, ti si postavio uslov, ni jedan ministar da nije osuđivan, inače napuštaš 6orku... helez provjeri njega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji je ovo ublehas
Mi cemo morati isto kao i Ukrajinci 2014 g politicare bacat u KONTEJNERE. https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukrajinci-uhvatili-politicara-i-bacili-ga-u-kontejner/140917006
Grebo vam kit mater. A govorili ste da nećete sa njima i sa HDZ-OM
Ima jedna poslovica koja glasi: "Ko je bio pas lani, i ove godine je, samo godinu stariji!"
Pa sa vama hoce ali na gore, sve mu ko po loju.
Dodik se neće promijeniti nikada, to morate shvatiti, on je u raljama Rusije, mora raditi kako Putin kaže. On to radi maestralno, pametnije od Miloševića i Karadžića, cilj je proširiti ruski svet i u okviru toga srpski svet ili ti Otvoreni Balkan. On nema kuda nazad, zato sa ovom spodobom mi ne možemo u EU.
ma bolan on se nece promjeniti nikad...kakve su to nebuloze...sta odjenom ce sad laktasenko postat patriota ove drzave sta li? Dajte ba vise...ukinite. Zali boze silnih para koje uzimate da palamudite.
Niko me nije vuse razocarao kao ovaj nauĆnik
Nikad nisam bio ni glasao za SDA. Al ovo mi je prof cudno. Sto ste napadali SDA sto je sa SNSD kad su i tada bili nezaobilazni.?
Kakav Covic i Dodik, da nam se nasih rijesit
Bavljenje ozbiljnom državnom politikom je Profi kao naučni eksperiment, valjda je jasno da su provaljeni
profa mojne pljašu čapri
de ti malo ubrzaj, imas podrsku u glasovima 🤣🤣🤣
Sve ok Marjanoviću, ali ne možete sad kad ste na pragu vlasti govoriti ovaj ili onaj je neizbježan a niste ni blizu, ponavljam ni blizu tako govorili kad ste bili opozicja. Kažeš politika je posao. Možda, ali sada je u pitanju država i molim vas shvatite to već jednom. Pa nismo mi građani bez pameti da ne vidimo kuda ovo vodi. Džaba i ostavke koje bi vi dali ako nanesete trajnu štetu državi.
Duduk se nikad nece promijenit, prije ce se nasi promijenit i prilagodit njemu nego on nama.
Još jedan izdajnik Bosne!