Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF, najveca prevara od partije.
Šćepi NEDAJ ni vode... a ne glas!
Nisam za DF i od Komsica mi se povraca, ali rad ove mlade dame pratim i ako bi ona osnovala svoju stranku sa mladim proevropskim i obrazovanim kadrom, imala bi moj glas...
Znaš kako me ovo sikira...
Kada je trabalo ostati na poprištu bitke i boriti se, DF se povukao, ne u opoziciju nego u tepku ilegalu. Budjenje pred izbore je loša stvar!
U pravu si Majo, pamet i DF ne idu zajedno. Čak ni u rečenici.
http://xix.e-sim.org/lan.1379/ Igra gdje je Bosna u ratu sa Srbijom
Borkinja za ljuCka prava izgleda našla novu muzaru. Fino.
Jel iko ostao u tom df-u? Hoce li movi liste sastaviti?
Ova zena je jako pametna i zna šta hoće, šteta što se povlači
Nije mogla biti visoko na listi, nije mogla na kompenzaciju
Ja volim samo sebe, svog jedinog sebe
Maja je odlično odradila svoj posao u ovom mandatu za razliku od nekih njenih kolega i kolegica. Njena pitanja i komentari uvijek su bila jasna i precizna, za razliku od njene kolegice Vajzovic, koja je uvijek puna nekog sarkazma i negativne energije. Neka odgovori kako je cerku zaposlila u centralnoj banci. Ovamo drži moralna predavanja a fameliju zapošljava na jake pozicije.
Ja to ne znam iz prve ruke, ali mi ovo zvuci kao realan opis unutarstranackog funkcionisanja kod nas
kalav DF kakvi bakraci....komsiceva bahataost, licemjerstvo a i cinjenica da nije ''bas svoj'' u zadnje vrijeme su unistili ideju zajednockog nastupa ljevice...
Komsic nije pitanja niti inicijative podnio u parlamentu za skoro 4 godine a plata sa svim blizu 7 milja. Realno, ja ne znam sta ima vise da se prica o tom covjeku kao politicaru.