Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić je 2014.godine kao tadašnji zastupnik u Parlamentu BiH glasao za Krišto da bude član Kolegija Parlamenta BiH
Izabrali Penisa jer se prodavao da nije kao Bakir i Zeljko, puff prva sjednica proda se drolja Penis. Sto je lagzo glasace, sto nije rekao da je Penis sifilis i da ce glasati za UZP. Ovo je Boska Cavar tuzlanska!
Parazit je glavni krivac ,zato što je HDZ postao najača stranka.. Ja nikada nebih glasao za ove lopuže iz HDZ-a al braća Bošnjaci nam nisu dali izbora!! HDZ je bio na izdisaju al eto Sejdo ih spasi🤮
komšić je danas zapečatio svoju karijeru predstavljanja kao hrvat
Pa jel nisi hrvat ako ne podrzavas hdz... pa 70% hrvata ne vole hdz al nemaju izbora pa glasaju
Majo, kratka je kod njih pamet#
Taman će je podržati u uslovima kad njen šef Čović otvoreno kaže da neće sa DF-om. To ti je kao da te neko odbije sa vrata pošalje u ... a ti njemu kažeš: Evo barem poklon uzmi.
Komšić je najveće zlo u BiH, samo zavađa ljude, bez ikakvih rješanja, a u međuvremenu klepa ogromnu platu haustorski štakor.
Sjećam se i ja da je HDZ bio normalan, državotvorni poltički faktor u BiH. Naravno, da je Komšić tada i glasao tako. HDZ danas - to je druga priča. Dotična je, očito ogorčena i nesretna osoba sa potrebom da pljuje po svojim bivšim saradnicima. Sve je rekla o sebi, ne o Komšiću.
Od tad do danas coviceva politika je postala providnija zato se i odluke moraju prilagođavati
Čovjek je jasno rekao zbog čega nije podržao B.K. Ti se sad praviš mutava i uvlacis se osmorki.
Meni je zao sto Komsic slusa i radi samo ono sto hoce Bakir, a pod firmom gradjanska drzava. Imao je priliku da bude nesto, ali sda ga prozvakala kao i gotovo pola sdp-a nekad u koaliciji. Jedva se iscupali i opstali. Komsic se mora odvojiti od Sebijine si.se.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/maja-gasal-sjecam-se-kad-je-df-u-parlamentu-bih-bez-rasprave-glasao-za-borjanu-kristo/221222173
Maja, Maja, klapi me za Krišto. Ono sto je bilo je proslost. Osmorka nam je ponudila promjene i nisu se slagali sa politikom koju je vodila SDA. A sad Rumeni se prvi poziva sta bi Bakir i SDA uradili pa su to i oni. Halo, koga veslate. Aha, ovce koje su vam dali glas. Ma bra'o licemjeri zeljni drzavne sise. Ma muzite je i nemojte kasnije da zaboravite dobro da zaduzite drzavu kreditima koju ce nam unuci vracati jer ste pristali na politiku Dodika i Cirilicara.
Osmorka nema svoj stav....Čitav će se mandat saginjati Dodiku i Čoviću ...Denis isti dijete ....ovako je Bskir ovako je SDA.... Bakir bi to bolje od vas uradio, a ne bez ispaljenog metka
DF za javnost građanska država, DF zapravo nacionalistički SDA zamorac
Sad mitraljezac može da pije do mile volje
Hajd ne rise, sta sad ova hoce.
Nije sporno, osmorka bi i karadzica postavila, ali potrebno je izvuci najvise iz najgoreg, prosli put dodik je bio uslovljen anpom, danas je osmorka pala bez ispaljenog metka
U Dnevnom avazu pise " propao plan gubitnika" Ja konto oni o SBB nesto pisu. Kad ono tip mislio na Baketa 😀
Kazu dz su Ameri za 80 miliona kupili medije u Bosni. Koliko je Fahro prostitutka KOS/BIA dobio od te love?