Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi ste glasali za SNSD
Jesi li ponosan kada si digao ruke za Cavaru i Nesica. Gore bagre i vece lazi od komunista sigurno je da nema.
Ima. SDA. Članovi, simpatizeri i glasači te stranke. Više je zla donijela Bosni nego ijedan neprijatelj kroz historiju postojanja ove države.
svi ovi koji tvrde da je SDA nanijela Bošnjacima više zla nego bilo koja druga stranka i narodi neka odu živjeti u manji entitet i tamo ih čeka blagostanje i lijep život
ljigavac
Alcize se koriste samo da vi imate velike plate i da se penzije mogu isplacivati, u malom entitetu genozidnom. Bez akciza mali BIH entitet genozidni po krepo. To su jaaade, suugavac, bijeda nemere veca
Pa vi rekoste da cete urazumiti partnere, novi talas, kako ono...koalicija dobra atmosfera ..
Ma i tebe je puna kapa
I to je valjda dio sporazuma izmedju Osmorkeni SNSDa i pomirljivog europejca Dodiika
A ŠTA PIŠE U PROGRAMU GOSP. M? VI STE PROGRAMSKA KOALICIJA, RADITE SAMO NA BAZI PRINCIPA, NAČELA, NACRTA, TLOCRTA...AH DA U PROGRAMU STE DEFINISALI SAMO LAHKA PITANJA POPUT BUK BIJELE, ISTOČNE I JUŽNE GASNE KONEKCIJE, I PRENOS DRŽAVNE IMOVINE NA ENTITETE. A SLOŽENA PITANJA POPUT AKCIZA STE ISTAVILI DA SE RJEŠAVAJU ČOSLIJE 2026. G.
Gospodine M ne komentarisati teška pitanja, baviti se samo laganim pitanjima, npr. kako nekoalirati sa SDA.
Saša, mi to znamo, to ti je puka konstatacija, reci nam nesto novo.
Zar ne reče Nikšić da se Dodik promjenio!!!!????
Sasa Magazinovic glas razuma. Lijepo mi stoji bijela kosulja. Mogao bi u ludnicu malo ?
Oni ce ni slamu jesti ali da srbbuju.
Bakir Hadziomer kaze da Magazinovic od poslanicke plate gradi apartmane na Jahorini. Sad vi sami zakljucite sta je istina.
Znal se sta kad ce Forto i Mandic na Jahorinu, ali sad bez druga Larsona? Dodje im pe*erluk zamalo glave.. barem druga larsona jeste.. OSA posjeduje snimak orgija Forte, Mandića i Larsona na Jahorini? https://vijesti7.ba/MEDIJI-U-RS-U-BRUJE-OSA-posjeduje-
Treba RS da vrati kredite...
Ovdje treba naglasiti da ova prevara zvana Magazinovic zadnjih 25 godina muze budzet sa 5000 KM ili vise svaki mjesec. Isto tako potrebno je naglasiti da nem 1 dana radnig staza mimo poslanickih klupa.
Jedan dobar političar kaže "ja i?"