Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ce brzo u prdekanu pa neka mu onda Tadic dodje u posjetu ;)
Bio je type tjeo sam da kazem \"pomogne Bosni\"
Haha Tadic hoce da \"Bosmogne Bosni da napreduje prema EU\". A kad ce Serbija u EU? Nece za dvadeset godnia, sve dok Kosovo ne priznaju kao nezavisnu zemlju. Oni sami sebe varaju ako mile da mogu u EU bez da Kosovo priznaju. Pa eto vidice sami da im Brussels nece to dozvoliti. Tadic je pri kraju svoje politicke karijere jer on nece da prizna Kosovo a nemoze prema EU bez da ga prizna. Srbija je \"stuck\" u mjestu i nemogu ni naprijed ni unazad. Kosovo ce biti u NATO za par godina i tako ce i Bosna pa cemo onda vidjeti kako Srbi ljube noge is izvinjavaju se.
i treba im se na.ebat matere baliske sledeci put al pravo. atomska bi bila najbolje resenje
lijepo, lijepo je zivjeti na brdimi...a jos ljepse kada su sva ta brda u Republici Srpskoj, a najljepse kada muslimani u gradskim getoima pocnu da se kurce pa sa brda dobiju jedno 200 granata pa pocne \"HELP BAZNIJA, DZENOSAJD, KUKU NEDIMA STA NAM OVO RADE\".......pa ti vasi gradovi postanu rezervati za shoshone :)
ljudi moji valja živit na brdu
brda nemaju portala
Covic je izmedju ostalog rekao: Podsetivši da je i ranije rekao da je RS bolji dio BiH i da je zbog toga u drugom entitetu bio veoma kritikovan, istakao je da je RS kao institucija pronašla recept kako može da se nosi sa iskušenjima današnjice. Ja prihvatam realnost. Dejton je definisao RS kao realnost i niko je ne može ukinuti, ako to ne žele građani i predstavnici vlasti RS, bez obzira šta misle Dragan Čović, Haris Silajdžić, Sulejman Tihić ili ne znam ko drugi. To nije realno- istakao je Čović. RS4EVER a PiHhh never
SVAKA ČAST PA OPET NEMOJTE DA OBJAVITE... VI GOSPODA DRAGA MEDIJI PUNITE NAMA OBIČNIM LJUDIMA OVAKVE STVARI!!!!!!! BOLJE NEŠTO POKRENITE... ZA OVAKEVE KOAO ŠTO JE OVAJ SAMO GLEDA KAKO TO DA SE NAPLATI..... ET SVE LETI NIZBRDO IZBORI IZBORIIIII ILI NEK JE VIŠE DJELE....................
ZANIMA ME GOSPODINE COVICU DALI SLUCAJNO TADIC I MESIC RAZGOVARAJU SA VAMA PRIJE NEGO STO NESTO ODLUCE STO CE CINITI U SRBIJI I HRVATSKOJ ILI JE TO ONA STARA NAVIKA DA SE PARTNER NADJE NAJLAKSE U KARADZORDJEVU ??
KOJE STE VI PIČKE!!!
kako li je zoom 66, dozvolio ovaj sastanak
kasuse dva bracanina i tra lala fju meri...kasu, kasa....
Problem je napokon rjesen odlaskom na razgovore onih koji zele nesto napraviti i nesto pokrenuti. Mislim da je Tihic isto tako zelio da napravi pomak ali sitni sicar i inat su ipak mnogo bitniji od svega ostalog. Godinama nama zvjerstva cini samo jedna osoba a on se zove Haris Silajdzic. On je svaku situaciju koja je iole mirisala da ova zemlja krene putem kompromisa naprijed zaustavio .
Kome se pravdaš kvragu,kad onaj Silajdžić može po Arapskom svijetu možeš i ti u Srbiju.