Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavlja li iko pitanje prihvatljivosti SVIJU VAS u vlasti?
@kemo1ba pogotovo ovih za UZP osudjenih poput stranke hdz
A ko prihvata ovog Ljubića? To je onaj klimavičar glavom što se prosipa po hercegovačkim medijima, pa ga Pernar u saboru ugasi ko Mamić svijeću kraj gospe.
@Typsi2020idK - ovaj lik je napisao i potpisao dokumenat oko Pelješkog mosta i mimo znanja Vijeća Ministara, dao Hrvatskoj da može aplicirati za pare - 360 miliona €!
Postavlja se pitanje šta ovaj falsifikator i izdajnik BiH traži u Bosni? Ljubiću smiri malo doživljaje - takva silina šteti zdravlju ljudima tvojih godina i pameti!
isssssti Golum
Ma ko je ovaj klempo.lici mi na skocimisa!?
ljubicu drz se sabora i ne turaj nosinu gdje joj nije mjesto
Ovaj više ni sam ne zna šta hoće!
Zato si ti kao zastupnik u dvije drzave prihvatljiv. Izgori.
ko je ovaj kenjator,bitno je da ima robova koji ispunjavaju sve njihove potrebe bezpogovorno jer nisu ni svjesni da su jadni i poniženi,samo zato što su robovi.Knjiga bi se mogla napisati o svekolikim poniženjima,omalovažavanju i iskorištavanju.
 Hemoroid iz reda hrvatskog naroda ce uskoro krepati. Vidi mu se na prici i mrznji jer poznato je da onaj koji mrzi i drugome zeli lose vrati mu se kao bumerang. Hemoroid ce da prasne tako a i ostali lazni Kroati da im ni klempavo uho kao kod ovoga nebitnog hemoroida nece ostati. Srce Boze Hemoroida ovo nece moci podnijeti jer mu je Zeljko uklonio kcer kao ambasadora
Ovakvima ne treba davati nikakav prostor u novinama! samo ignore!
Sejdo Bajramović.
Tačno cu izbrisati ovaj Klix zbog ovakvih teletabisa. Pa, zašto mu dajete na pažnju i pružate medijski prostor?! Ko je ovaj teletabis? Serete vise sa ovim političkim proljevima, i glupom šupljim ratnim temama. Zašto svakodnevno ne objavljujete tekstove u uspješnim ljekarnika koji radi u uslovima iz western filmova? Tekstove o učenicima i studentima generacije?
"...Bozo...predajte se...priznajte zlocin UZP,izjavite da nemate druge domovine do Bosne,izjavite da ste Bosnaci/Bosanci i daj da uzivamo u slozi i blagostanju.Kako ne vidis:da je demokratski i civilizirani svijet htio da vam da entitet,nikada vam ne bi presudio UZP.Kako to ne vidis?"
Sto brisete komentare govna jedna
"...kad se uskoro rijesimo politike Dodika,vi ce politika Bozidare otpasti k`o bradavica."
Evo jedna mahalska, al ziva iistina. Hodam ferhadijom kad’ ide Bozo Ljubic, al znas kako ide, k’o da skace u bazen cojece. 😢 Ne sad fkt ide lik u fazonu spartakusa-donosioca kise, pa kao treba da ga postuje Sarajevo, a da mu neko kaze da realno sprovode aparthejd, bila bi majorizacija na mjestu plus bonus paket- Saeajevo TEHERAN, dzamahirija itd.✌️