Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OJ BOSNO TESKO TEBI, TEZE NEGO IJEDNOJ ZEMLJI NA SVIJETU, KAD SVATKO HOCE NESTO SVOJE A SVI ZIVE U BOSNI I HERCEGOVINI A SIMPATISU NEKE STRANE DRZAVE, SRBI RUSE I SRBIJU A HRVATI HRVATSKU, I VADE SE SA TIME STO IMA 1% BOSNJAKA KOJI SIMPATISU SERIJATSKE DRZAVE
Zaboravio si navesti bosnjacku mrznju prema Srbima i Hrvatima.Bosnjacima odgovaraju samo Srbi tipa Svetozara Pudarica koji djeci daju imena Mirza i Damir a nemaju nikoga od muslimana u porodici.Kada da ocekujemo Bosnjaka koji ce djeci dati imena Stefan,Nemanja ?
Zaboravio si navesti bosnjacku mrznju prema Srbima i Hrvatima.Bosnjacima odgovaraju samo Srbi tipa Svetozara Pudarica koji djeci daju imena Mirza i Damir a nemaju nikoga od muslimana u porodici.Kada da ocekujemo Bosnjaka koji ce djeci dati imena Stefan,Nemanja ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Božo mrš u tri pizde materine.Nek Bandič daje srbima koje ste protjerali iz Hrvatske entitet pa onda tražite nešto ovdje.
Entitet i za Srbe u Lici, Kordunu itd.
e da da, sa svih strana treba gledat na stvari, a ne samo sa jedne...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljubić stašau!!!
vidi ti ovih pobornika polu-zemljinog satelita sto su se raskokodakali
ko o cemu a to pratioci pegamber pedofila o smislu
srpće idi se okupaj , smrdiš kroz monitor ....
Interesantno, kad mu je je data titula (ni sam ne znam zasto) niko od Hrvata nije govorio o miru, toleranciji, poboljsanju ukupnih odnosa izmedju Hrvata i Bosnjaka. Nije takva prica pricana ni kad je Komsic izabran za gradonacelnika Sarajeva. Uvijek se na takve poteze dobre volje Bosnjaka i Hrvati i Srbi prave blesavi, zvizducu, sutaju kamencice, nabiju ruke do lakta u dzepove i gledaju na stranu. Sad kad mu je titula pocasnog gradjanina uzeta (a zna se tacno zbog cega) pocinje halabuka sa svih strana ugrozavanje, majorizacija, mrznja, Bandic je rekao ono sto korespondira sa zeljama vecine Hrvata... e fino! Onda ovu odluku shvatite kao nesto sto korespondira sa zeljom vecine Bosnjaka! Ima li sad nesto nejasno? A treci entitet mozete da dobijete oko Dervente, Modrice i Bosanskog Broda jer ste to dali u miraz Srbima kad se Boban udade za Kradžica, pa neka vam sad vrate!
Kako bi ovaj Bošnjake ponovo u konc-logore i to usred Sarajeva, koje ludilo.
I ti ćeš da nam kažeš??? Daj cvikerašu...ono,ko tebe kamenom,ti njega hl***m/kruhom...stavi mačku o rep...Konačno nešto onako,normalno...ko je Bandića vukao za jezik,ko Šimunića...što se mene tiče,svi,odnosno velika većina Hrvata,doživljava ustaštvo i sve što je poslije sljedilo,pravednom borbom za hrvatsku stvar,sa motom da cilj opravdava sredstvo...večeras sam gledao ,,Tripala,, na HTV-u...bio je frajer,o kojem vi poltroni možete sanjati...a poznato je,da su on I Dapčevićka rekli,da nebi u isti tramvaj sa Tuđmanom...a bili su mnogo veći Hrvati od krivoustog...
Može Treći, ali da bude u Bosanskoj posavini, hebo li vas vaš pedofil u bijelome!
aj kupi kamilu arape
Dje ste Bošnjaci allah dzerlešan vas nagradio. Jel ste slušali Hutbu Dr. Efendije Mustafe Cerića - "braćo muslimani i sestre muslimanke selam alajemkum, ovih dana kjafiri pokušavaju da zatru sve islamsko. Braćo i sestre mi moramo dva puta dnevno namaz klanjati za našu majčicu tursku, jednom na sabah, a drugi namaz na akšam i jednom dnevno fatihu uciti za budućeg Sultana Erdogana. Neka vas allah dzerlešan nagradi moji merhametli muslimani.
Jel ti to nekog zahebaješ...kad već hoćeš,da budeš KOS-ovac,onda trebaš poznavat izrazoslov,a ne naprdivat,tako providno...kako bi bilo,da se pođem ja sprdat tako...pinem ti u (ne)kulturu...
Zanimljiva su ova razmišljanja, prvo ko je uopšte predložio Bandića i kakve on veze ima sa Sarajevom, a drugo, nije mi jasno što ga toliko branite samo zato što je Hrvat iz Hercegovine, a ne valja vam (nijedan) Hrvat Komšić zato što su iz Sarajeva (tačnije jedan je iz Kiseljaka).
Umjesto mrznjom nabijenih komentara,ajde malo upregnite vijuge pa ponudite rjeesenje za pravican ustroj Bih al zasnovano na cinjenicama i realnosti a ne fikciji i zeljama.Nadam se da ce u iduci sat pasti bar desetak nepristasnih rjesenja.Mi koji znamo sve i petljamo se u svasta nemozemo urediti svoju kucu.Izvolite gospodo...predlozite nesto.
od drine do une ...od save do mora...nama ne treba nista sto nije nase...eto sta kazes na to....
"To što je Bandić kazao korespondira s težnjama ogromne većine Hrvata u BiH..." Joj retorike rekao bih da ste najbrojniji narod u ovoj zemlji jarane... cigana ima vise i zasluzuju veca prava u ovoj zemlji nego vi... kakvi hrvati nema vas nigdje na mapi..
Oteo si mi rijec brate...dijelite hrvatsku majku vam ***...dajte srbima dio ...tim srbima sto se protjerali iz vukovara..virovitice...sta znam vec...
Suti klempo ne pametuj,sta da je od davde neko objavio da srbi u Hrvatsku trebaju svoju republiku ,svoju cirilicu,a ????,pusti se pametovanja za djjecu,i to 250 tisuca hrvata sto zivi po BiH uziva kao bubreg u loju preko Bosnjackih ledja.
.....a ja očekivo da ćeš nešto reći u vezi zločina u Ahmićima, a ti ništa. Moj ljubiću moj nastavniče, slomiste se svi pomažući čoviću da napravi taj usrani 3. entitet, ali "...tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga a zube polomi..."., uostalom ako se ikada bude dijelilo (uz volju 50% Bošnjaka) onda ćete dijeliti sa dodom prema poznatom procentu (32%, 18%), ali uz volju 50% Bošnjaka. Za sada kome je tijesna košulja nek hoda u toplesu !
ljubicu, hebo te tihic. svi ste vi bagra, ali narod više ne puši te vaše glupe fore
U Bosni ovo vrlo vazna tema!!