Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevni Avaz je davno izgubio svoj rejting, samo izmisljaju neke nebuloze. Fahro koristi Avaz kako bi sve ostale osramotio a sebi digao cijenu. Lagumdzija je bio u delegaciji koja je pomogla da BIH opstane a Radoncic je u to vrijeme krao pare od sirotinje.
Kradoncic je drzavni neprijatelj broj 1, lik samo laze. Eno citam da je pokazivao povjerljive sluzbene dokumente na TV-u onda poslije demonstracija. To ni lud covjek ne bi uradio.
Joj ne znam stvarno ko vise njih uzima za ozbiljno.... pa dovoljno je neki dan clana o prvom maju .. sve receno... http://www.saff.ba/bih/1547-svako-grijesi-ali-samo-avaz-ustrajava-u-greskama
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A gdje je bio tornjak 2.5.1992? Je li možda kada ranjen? Jesu li mu četnici razbili glavu kod Ferhadije u Banjoj Luci?
A gdje je bio, kamarao novac po svijetu, krao, lopovlučio i danas nam takvi prosipaju pamet
Radončić ti je tada bio u Gusinju, nekada kasnije je došao i peko kafe Aliji i Zlatku. Tada se Aliji uvukao, i ovaj mu dao 10 miliona da napravio Bošnjački Avaz, preko kojeg Radončić sada svakodnevno pljuje porodicu Izetbegović i rahmetli predsjednika. Vidite kakvo je to zlo, manipulator Šćepo, KOS-ovac!
Mašta može svašta Ovaj gori od Bakira
Ako je glavni adut opozicije i silnih "internet-intelektuaca Zlatkova IRONIJA ili STRAH od prije 23 godine, onda su jako smješni.... Lagumdžiju, Radončića, Izetbegovića... treba kritikovati na neispunjavanju PROGRAMA a ne glupostima tipa "Gusinje", sunčane naočale i zlatna kašika" ili "slučajni prolaznik".
Da ovo je tacno sto Lagumdzija izjavljuje juce sam pregledao snimak onaj dokumetarac i tacno se vidi da je to bilo 3 maja kad je kukanjac pozvao rahmetli prijesednika Aliju na kahvu u kasarnu koja je bila opkoljena neposredno prije razmjene.A avaz ko avaz nije mu ravan ni srbijanskocetnocki kurir kojeg niko normalan ne cita i nesvata ozbiljno..Zato zlaja tebi je plus kad te blate u avazu nemoj ih ni tuzekat kako ce scepo platit kad je bio na liniji citav rat i zivi od invalidske penzije il ga zena izdrzaje..
hahahahahahahah laži me laži, vjerovaću sve....što bi rekao sarajevski "umjetnik" Fuad Backović Deen
Vidim da ima dosta uposlenih u strankama na ovom članku, pa molim da neko proslijedi u kadrovsku službu: Tražim posao. Radio bih sve, može i kao komentator na portalima. Mogu biti online od 10-15h dnevno, zavisi koliko starije dijete ima zadaće i koliko puta mlađem trebam promijeniti pelenu. Za sve dodatne informacije, budite slobodni da me kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] Unaprijed zahvalan :)
..........ALO BA LAGUMDŽIJA NASTAVI KAKO SI I KRENUO...ZNAČI NASTAVI SA INVESTICIJAMA I POSLOVIMA....TO TI GOVORE GLADNA DJECA I OMLADINA BOSNE I HERCEGOVINE...DOK SE OSVRĆEŠ NA GLUPOSTI ,JAVAŠLUKE MAHALANJA NAŠI SE TANJIRI SVE BRŽE PRAZNE....MAKNI VIŠE S TIM MASONIMA S KOJIMA SE DRUŽIŠ I NAMAKNI NAM TIH MILIJARDI ....ZNAŠ DA IH IMAJU UZMI ŠTO VIŠE I PODIJELI NEZAPOSLENIMA DA SE POSVETE POLJOPRIVREDI KADA NEMOGU INDUSTRIJI I BIĆEŠ BOSNASKI KRALJ AKO TREBA SAMO MAKNI KONAČNO ČOVJEČE.....
'Generale, ja sam Zlatko Lagumdžija, slučajni prolaznik, koji nije htio da se vrati jučer kada ste mu nudili'" ahahahahahhahahahaha eto svi mi smo izgleda gubili sluh na sredini ove njegove racunice pa niko od nas nije cuo dalje od ovog "ja sam zlatko lagumdzija, slucajni prolaznik" ova sdp banda nas i dalje smatra glupima. izgleda da su zaboravili kako su u februaru bas zbog toga gorili i punili gace. BANDO SDP-OVSKA JEL VAS TREBA PODSJETIT NA FEBRUAR I ONE LIJEPE VATRICE? JEL VAM FALI ONIH 60 MINISTARSKIH FOTELJA STO VAM UZESMO? ako ste zaboravili i ako vam fale lupajte mi minuse da znam da se opet pokrenemo
hajde sdp kerovi!! pa ne placa vas kemo da cutite!! lajte!! ovaj moj komentar vam vrijedja vlasnika lagumdziju. pokazite lojalonost slucajnom prolazniku
ti bokca 15 dana im je trebalo da smisle ovu bajku! i dobro je ispala, ima likova, dijaloga, zaplet, sretan kraj...vjerovatno ce se i drug Bakir da potvrdi da je sve tako bilo jer mu je rahmetli Alija isprico... jad i bijeda!
Da je Kukanjac živ, mogao bi reći narodu pravu istinu, kako ga je Zlaja u kancelariji za uho uhvatio i zaprijetio mu da se Aliji ne smije ništa desiti...jbg...nije živ pa ne možemo to potvrditi:)
Lagumdžija i Karadžić su uvijek bili dobro drugovi...
Kada su letjeli za Lisabon avion je bio pun patriota, kada su se vratili delegacija se svela na 4 covjeka, a jedan od tih je bio Lagumdzija. Niko se ne pita sta se desilo sa ovom delegacijom. A Lagumdziji se trazi dlaka u jajetu.
Hocel meni ko reci ko je spasio Aliju? Koji su da su svi uzeli po pusku mogli su Bosnu napraviti ko Rusiju :D
Sad vidim ko drzi Klix. Crveni kmeri.
cuj, klix objavi sve od svih stranaka, i sad je SDP-ov? hahahah pa ljudi rade profesionalno svoj posao, a profesionalno raditi svoj posao je prenositi informacije, a ne praviti ih, kao sto Avaz radi!
klix je od onih koji vise plate samo sto sdp generalstab placa hiljade sdp jugend kurira koji laju za njih
Nisam bio 'slučajni prolaznik', nisam htio ostaviti Aliju Izetbegovića... ma jok, ja sam bio i ja sam ga htio ostaviti! eeee koje gluposti valjaju ovi političari...ni dodik im nije ravan. Prvo slagumdžija je stara komunjara in on je mislio da će pobijediti srpska opcija zato je onako istrčao sa riječima, o njemu i njegovom ponašanju tada i danas nema razlike... bakirčić je bio i ostao čoban u ružnom smislu riječi... radončić je bio i ostao srpski igrač... Ima li u BiH koji pametan političar, recite mi molim vas?
Pa rahmetli Alija Izetbegovic je ispricao sve, i kako se sve desilo 2. i 3. maja. mislis da bi on dao Lagumdziji poslije da bude potpredsjednik Vlade, da ga je ovaj htio ostaviti u Lukavici? Izetbegovic je vise puta ponovio te dogadjaje, i jasno kazao kako je Lagumdzija rekao da ili idu svi, ili svi ostaju u Lukavici, tako da... ne laprdaj :D
i phone 5 - SBB-ovci Samsung S4 - SDP-ovci HTC one - SDA-ovci Koji ću mob kupiti ovisi isključivo o tome čiji pioniri ostave više komentara na ovaj članak :)
hahahaha druže, S4 na svakom na kome ti ostavljaš komentare :) Al ok...poštujem...
Joj stari izvini...gledao sam profil lika koji je očigledno SDP-ovac, prenese me da si ti. Nije namjerno, izvini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj koji dupelizac,on sam govori da je slucajni prolaznik,ukenjao se od straha,ovakav licjemjer se jos dugo nece roditi