Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIKŠIĆ: SA HDZ MORAMO JER JE NEZAOBILAZAN, SA SNSD MORAMO JER TO TRAŽI HDZ, FORTU ZA PREMIJERA KS MORAMO JER JE NAREDIO MARFI, SA SDA NE SMIJEMO JER NAREDIO ESCOBAR. SVE TO GORE ŠTO "MORAM" JE ZATO ŠTO NE MORAM SLUŠAT GLASAČE KOJI MI IOANOKO NISU DALI GLASOVE NI ZA KOMPENZACIJU.
Da se ne bi bavili kriminalom, eto zasto.
Nisu ti dali glasove, a ti ćeš se osvjetiti tako što ćeš vlast prepustiti rušiteljima Bosne??? Svaka čast. Još neki dan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pogresan naslov - ovo je dva dana SDA ludila. Njih je uhvatila panika, histerija i bijes, jer gube vlast a tako i kontrolu nad 550 državnih firmi, koje je SDA tretirala kao svoj plijen. Tu im je ujedno i 90% glasačkog tijela, posto egzistencija ovih uhljeba i drugih uposlenika zavisi od SDA i uvijek su glasali za njih. Jos su angažirali hodžu iz Zivinica da otme Elektroprivredu od Osmorke. Koja je to ološ, zajedno s tim hodžom!
Ako ustavni sud kaze da su smidtove promjjene neustavne hoces li se izviniti ovdje javno? SDA ludilo zato sto hoce da sprijeci aparthejd?
pa nema federalne vlade bez vecine u domu naroda, jer dom naroda predlaze predsjednika odnosno potpredsjednika vlade i ko ima vecinu 13/23 moze blokirati imenovanje nove vlade kao sto je to cinio HDZ prethodne 4 godine, drugim rijecima - nezaobilazan je faktor pri formiranju vlade i svi koalicioni sporazumi padaju u vodu. 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko ikada da svoj glas sdp-u, udovi mu se osusili ....
Kad bi se strop iznad komplet srušio i spljoštio ih sve ovako u vrsti, ne bi bilo tuge, takvi su to ljudi, a još bi istog momenta uštedili milione maraka dnevno.
đaba sabirate SDA već ima 13 nažalost
Ko god misli da je SDA državotvorna stranka i zaštitnik BiH neka se osvrne oko sebe. To je jedna oligarhijsko-kriminalna organizacija poput sestrinskih stranaka HDZ i SNSD. Kraj priče.
Samo u Bosni možeš trajno i bez posljedica blokirati državu, iako ni nemaš većinu u instituciji koju blokiraš. Schmidt je osigurao da je HDZ sa 15ak zastupnika u parlamentu FBiH "nezaobilazan", zato jer ima kontrolni paket u klubu Hrvata u donjem domu, tj Domu Naroda Hrvata FBiH i to predstavio kao rješenjem blokade. Zamislite da SDP koalicija u Hrvatskoj dobije 15ak % i da Milanović beskonačno odbija imenovati mandatara Vlade RH iako Plenković ima natpolovičnu većinu.
Dva dana ludila sda kao i klixovih novinara
Samo su kod nas političari glavne zvjezde u javnom životu i najpopularnije osobe.Zato ih se i zove na SFF da hodaju crvenim tepihom...po cijeli dan samo o politici i političarima...cirkus
Ovo prije svega nije ,, kratak vodic''.
Tako misliš jer u životu nisi pročitao ništa duže od kratkih sadržaja lektira.
E, sada je vrijeme da vidite kako vas je koalicioni, konstitutivni partner provozao i voziće 4 godine, kao bekane! Dali ste im njihovih pet minuta. OOsmorkoOO! Hoćemo li dozvoliti, pitamo ove sa ljevice u Bošnjaka prije svega?
Ovo prije svega nije ,, kratak vodic''.
Ukratko: Slago vas je Dinokijo botovi, ako SDA uzme DN dzaba ste krecili...
Kakvu glupost je uradio farmer Smit, otvorio prostor za korupciju i kupovanje poslanika kao nikad prije, ako u MZ ima iko normalan ovog njemackog nesposobnog degenerika vec ujutro treba smijeniti.
#crbnakosulja. Sto ne sjednes na traktor i odes u Knin.
Ima li i moj komsija pravo na svoja prava?Kada bih se ovako ponasao kod kuce ne bih se lijepo proveo.Tko sam ja da blokiram suzivot ljudima i tako napravim zivot ne podnosljivim?Isto vrijedi i za mog komsiju.Dominacija je sranje koje dovodi do problema.Postovanje je mnogo bolje.
Dodiku i Covicu nikako ne odgovara da BiH bude clan EU, jer oni prije svega rade u interesu susjeda i komsija, odnosno oni su njihovi agenti u BIH. U svim normalnim drzavama se takvo ponasanje smatra veleizdajom, a za veleizdaju je uvijek predvidjena smrtna kazna. Samo se u BiH to zove demokratijom i predstavlja kao uobicajena borba politicara za vlast.