Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je uradio za 10 dana diplomacije koliko SDA nije u 10 godina. Pa nek prica ko šta hoce.
a sta je uradio ?
"Diplomacije" ?? Opet kroati hvale Konakovica,sto li boze dragi ??
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa realno, Konaković je napravio više diplomatskih aktivnosti nego što je Bisera imala u pola godine, ili čak godinu. Tip je čak dobacio do Blinkena - neka me neko ispravi, ali ne sjećam se da je Bisera u čitavom mandatu otišla tako daleko.
sad si imo sansu jarane
Nadam se da si poveo Denisa Rumenigea kao prevodioca. 😂😂😂😂😂😂😂😝 Braćo mila koliko se samo sramotimo po svijetu. Realno sta ce Gavro u diplomatiji. Ja mislim da je on sa Annalenom pricao samo o SDA i Izetbegovicima jer lik nema veze s vezom kao ni glasaci mu. Treba im ukazati ko dolazi iz tajnih drustava(mada oni i ne znaju vjerovatno ni da postoje ta drustva), kakvo nam vrijeme dolazi(ne mislim na vremensku prognozu)... Mada ce ici to tesko kod nastavnika fizickog
Sad će Biserka mršat svaki dan kilu od muke
Umalo Gavro za sisu skuliraj se malo obuzdaj se
Zagreb Beograd Podgorica pa u USA Gavro samo sklapaj prijateljstva htheli nas termiti udružit sa Kimom i Korejom rano ljuta seljadije navraćene od Hoštaplera kpmunističkih zaostalih u sistemu
Naprijed Gavro naš nemoj da te šta prevare pamet u glavu
Konakovicu, pokapa se ti...
Vrijeme ce pokazati,najveci izdajnik BiH!!!
Odradi Konakovic vise sastanaka sa relevantnim ljudima za 10 dana nego Bisera za 4 godine.
Pa i Bisera se sastajala sa svima njima samo i gle cuda bila je na Minhenskoj konferenciji kao i ovaj mufljuz, ali ti to od mrznje nisi ni vidio mazlume jedan. To sto ti se sef fizickog sastaje i zahvaljuje na dosadasnjoj saradnji je bas kontradiktorno tvome komentaru jer ispada da je Bisera uradila jako puno u diplomatiji, jer je Biserka bila ministar V. Poslova konju glupavi.
Izdajnik Primaju ga Hrvati i Stranci jer je Izdao Drzavu i Bosnjake da mu kazu prodaj Rodjenu mater on bi je prodao
Botovi danas jedu sendvic sa franca slaninom
Kakve koristi imamo od toga kad ne misli svojom glavom već radii šta mu Dodik i Čović kažu.
Šta je konkretno uradio , što neka nije Zvizdić.... Samo se šetkaju... Konkretno nema ništa, samo šuplja
Vidi naseg ministra i g... mars poganine
Annalena vise radi za BiH nego sva osmorka.